-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mobilioji aplikacija: „Ponas Žodis“ – virtualus „Alias“ pakaitalas

Draugai susitikę nenutrūkdami plepa, bet tik menkiausiam nuoboduliui užklupus išsitraukia išmanųjį telefoną pasitikrinti, ar nieko ypatingai svarbaus virtualiame pasaulyje neįvyko. Pažįstamas jausmas?
Žaidimo „Ponas Žodis“ ekrano vaizdai.
Žaidimo „Ponas Žodis“ ekrano vaizdai. / „Lemon Labs“ nuotr.

Tad po darbo stovyklos ir ilgas valandas trukusių bandymų (o tiksliau, smagių žaidimo valandų) mobiliųjų programėlių kūrėjų komanda „Lemon Labs“ Lietuvos rinkai pristato naują darbą – stalo žaidimo atmainą mobiliajame telefone, pavadinimu „Ponas Žodis“.

Tai žodžių spėjimo žaidimas mobiliajame telefone. Įkvėptas žodžių spėliojimo stalo žaidimų grandų, tokių kaip „Taboo“, „Catch Phare“ ar lietuvių itin pamėgto „Alias“, „Ponas Žodis“ linksmybes perkelia į išmaniųjų telefonų erdvę.

Norint smagiai praleisti laiką nebereikia kaskart einant į svečius ar vykstant atostogų į pajūrį krautis žaidimų lentų, nes „Ponas Žodis“ nuolat bus jūsų kišenėje. Užteks tik vieno „iPhone“ telefono, kad šešiolika žmonių galėtumėte įtraukti į juokus ir varžytines.

Kaip žaisti?

„Poną Žodį“ žaisti tikrai paprasta – savo komandos draugui per duotą laiką turite kuo greičiau apibūdinti ar pavaizduoti telefono ekrane esantį žodį, nepanaudojant žodžio šaknies ar nebaksnojant į daiktą pirštu. Laimi ta komanda, kuri pirma surenka 50 taškų.

Prasidėjus žaidimo laikui, ekrane lieka du mygtukai. „Atspėjo“ spaudžiama išgirdus teisingą žodį iš komandos draugo lūpų, o „Kitas“ – kai suklystama ar nepavyksta paaiškinti žodžio. Pastaruoju paspaudimu netenkate vieno taško iš bendros sumos.

Kur rasti?

„Ponas Žodis“ kojas apšilti ruošiasi Lietuvos rinkoje – „iPhone“ turėtojai programėlę jau gali nemokamai parsisiųsti čia.

„Tikimės, kad linksma bus visiems žaidžiantiems“, – sako žaidimo sumanytojas ir komandos dizaineris Jonas Lekevičius.

O „Lemon Labs“ komunikacijos vadovė Monika Katkutė pritaria, kad komanda itin džiaugiasi sukūrusi įrankį, kuris sukels šypsenas, skaidrins nuotaiką ir ištemps iš virtualaus pasaulio žaidimų mėgėjus ne tik Lietuvoje bet ir kitose pasaulio šalyse: „Startuojame Lietuvoje, nes, visų pirma, norim nudžiuginti savo draugus ir mūsų produktų mėgėjus, tačiau ilgai nelaukę programėlės adaptacijas pasiūlysime ir kitose pasaulio šalyse, vis gi išmaniais sprendimais norime būti žinomi tarptautinėje rinkoje ir taip prisidėti prie Lietuvos vardo stiprinimo technologijų pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius