Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrosios kartos „Microsoft Kinect“ atpažins lūpų judesius

Žaidimų konsolei „Xbox 360“ skirto priedo „Kinect“ suteikiamos galimybės tapo tikru atradimu, padėjusiu pagyvinti žaidimų konsolės pardavimus. „Kinect“ sėkmė netgi pastūmėjo „Microsoft“ sukurti asmeniniams kompiuteriams skirtą jo versiją ir integruoti šį priedą į televizorius.
Žaidimų konsolei „Xbox 360“ skirtas priedas „Kinect“ leidžia žaidimus valdyti kūno judesiais ar balsu.
Žaidimų konsolei „Xbox 360“ skirtas priedas „Kinect“ leidžia žaidimus valdyti kūno judesiais ar balsu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau dar įdomesnę informaciją „atkapstė“ svetainė „Eurogamer“. Skelbiama, kad už „Microsoft“ sienų kuriamas antros kartos „Kinect“ kontroleris, kuris gali pasirodyti su naująja žaidimų konsole „Xbox 720“, kodiniu pavadinimu „The Loop“.

Teigiama, kad naujoji žaidimų sistema, kol kas vadinama „Kinect 2“, pasižymės įspūdingu vartotojo judesių sekimo tikslumu. Dar daugiau, antros kartos „Kinect“ galės atpažinti vartotojo emocijas, kai šis, pavyzdžiui, pyksta arba džiaugiasi dėl sėkmingos žaidimo pabaigos, o taip pat galės nuskaityti informaciją iš vartotojo lūpų, atsekti, kur nukreiptas žmogaus veidas, taigi atitinkamai ir dėmesys.

Viena iš silpniausių dabartinio „Kinect“ grandžių yra senstelėjusi USB jungtis. Šią problemą „Microsoft“ gali išspręsti integruodama daug spartesnę USB 3.0, taip pat atlikti pakeitimų programinėje dalyje bei sąsajų sistemoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius