„Baltic Data Center“ kurs HP sprendimų pagrindu veikiančias sistemas

Duomenų centrų ir informacinių sistemų valdymo lyderė Baltijos šalyse „Baltic Data Center“ tapo auksine didžiausios pasaulyje technologijų kompanijos „Hewlett-Packard“ (HP) partnere.
BDC duomenų centrų iranga
BDC duomenų centrų iranga / Baltic Data Center nuotrauka

Įgijusi Kompiuterinių sistemų kūrėjos (angl. Computing Systems Specialist) specializaciją, „Baltic Data Center“ turės galimybę klientams siūlyti ne tik HP sprendimais grįstų sistemų diegimo, bet ir jų kūrimo bei projektavimo paslaugas.

Auksinį partnerystės statusą HP suteikia įmonėms, kurios specialistai sėkmingai baigia mokymo programą ir pademonstruoja savo kompetenciją diegiant naujausias serverių, duomenų saugojimo ir tinklo įrangos technologijas. Specialius kursus baigė 6 „Baltic Data Center“ specialistai: produktų konsultantai, pardavimo ir integracijos specialistai bei inžinieriai.

TEO įmonių grupei priklausančios „Baltic Data Center“ generalinio direktoriaus Sauliaus Markūno teigimu, bendrovė ketina ir toliau investuoti į darbuotojų kompetencijos ugdymą bei didinti HP sprendimų ekspertų skaičių.

Pasak „Hewlett-Packard" pardavimų direktoriaus Lietuvoje Tado Goberio, mūsų šalyje yra vos kelios bendrovės, turinčios tokią ilgametę patirtį diegiant HP sprendimus. „Sveikiname „Baltic Data Center“, tapus viena iš nedaugelio Lietuvos bendrovių, turinčių auksinį partnerystės statusą ir įrodžius savo kompetenciją kuriant duomenų centrų, duomenų saugojimo ir tinklo įrangos sprendimus“, – teigė T.Goberis.

„Baltic Data Center“ su didžiausia pasaulyje serverių gamintoja HP bendradarbiauja jau dešimtmetį. Kartu buvo įgyvendintas ir vienas ambicingiausių projektų Rytų Europoje – Vilniuje įkurtas požeminis duomenų centras, apsaugotas nuo elektromagnetinio spinduliavimo. Dalis šio duomenų centro naudojama finansų grupės IT infrastruktūrai valdyti, užtikrinant vieningų paslaugų teikimą klientams  Danijoje, Suomijoje, Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

„Baltic Data Center“ sėkmingai bendradarbiauja ir su kitais savo srityse pasaulyje pirmaujančiais technologijų kūrėjais. Bendrovei buvo suteikti glaudžios partnerystės su bendrovėmis „Cisco“, „EMC“, „IBM“, „Microsoft“, „Oracle“, „SAP“ ir „VMware“ statusai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius