Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiau naudingų funkcijų patobulintame „Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus“ planšetiniame kompiuteryje

„Samsung“ pristatė patobulintą „Galaxy Tab 7.0 Plus“ planšetinį kompiuterį su 7 colių (17,8 cm) įstrižainės ekranu. Kompiuteryje įdiegta „Google“ sukurta operacinė sistema „Android Honeycomb“. Naujasis modelis netrukus pasieks ir Baltijos šalių rinką, rašoma pranešime spaudai.
Planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab 7.0 Plus“
Planšetinis kompiuteris „Galaxy Tab 7.0 Plus“ / „Samsung“ nuotr.
Temos: 1 Samsung

„Šiemet technologijų parodoje IFA pristačiusi „Galaxy Tab“, „Samsung“ tapo planšetinių kompiuterių su 7 colių įstrižainės ekranu rinkos pradininke. Naujas patobulintas modelis „Galaxy Tab 7.0 Plus“ atlieka dar daugiau mobiliųjų ir multimedijos funkcijų, – kalbėjo JK Shinas, „Samsung“ Mobiliųjų komunikacijų padalinio vadovas. – „Galaxy Tab 7.0 Plus“ skirtas tiems, kam reikia patikimo ryšio kelionėje į verslo susitikimus ar bendraujant su draugais ir artimaisiais.“

„Galaxy Tab 7.0 Plus“ sveria 345 gramus ir yra 9,96 mm storio. Lengvas ir plonas kompiuteris puikiai pritaikytas aktyviems, daug keliaujantiems vartotojams. Dėl įrengto galingo 1,2 GHz dviejų branduolių procesoriaus įrenginys veikia efektyviau ir patogiau. Su sistema „Mini Apps“ tuo pat metu galima atlikti įvairias užduotis. Su „Live Panel“ funkcija galima susikurti savo asmeninę valdymo sistemą.

Naujajame modelyje įdiegta „Adobe Flash“ programa ir spartusis HSDPA+ ryšys, todėl duomenis galima parsisiųsti iki 3 kartų greičiau nei naudojant įprastą HSDPA ryšį. Be to, pažangi technologija „Wi-Fi Channel Bonding“ leidžia 2 kanalus sujungti į vieną, todėl padidėjo duomenų perdavimo greitis, pagerėjo ryšio tinkle kokybė.

Su „Galaxy Tab 7.0 Plus“ taip pat galima naudotis vaizdo skambučių funkcija ir dideliame ekrane stebėti pašnekovą. Kokybiškai vaizdą atkuriančiame kompiuterio WSVGA ekrane galima stebėti „Full HD“ raiškos vaizdo įrašus. Įdiegta glaudintų „DivX“ formato įrašų atkūrimo funkcija.

Patobulinus virtualią klaviatūrą, su „Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus“ galima patogiau išsaugoti, kopijuoti, įterpti ir persiųsti tekstus bei nuotraukas.

„GALAXY Tab 7.0 Plus“ įdiegti Socialinis, Skaitytojo bei Muzikos centrai. Socialinis centras leidžia patogiai ir nesudėtingai valdyti kontaktų bei kalendoriaus duomenis, siųsti elektroninius laiškus, greituosius pranešimus ir bendrauti socialiniuose tinkluose. Dėl įdiegto Skaitytojo centro galima naudotis įvairiu elektroniniu turiniu: skaityti elektronines knygas, laikraščius bei žurnalus. Muzikos centras suteikia prieigą prie daugiau nei 13 milijonų muzikos įrašų nepriklausomai nuo vartotojo buvimo vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius