Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Energiją tausojantiems HP serveriams suteikti „Energy Star“ įvertinimai

Iš energiją tausojančių serverių, vieninteliai „Hewlett-Packard“ (HP) sulaukė „Energy Star“ pripažinimo. „Energy Star“ įvertinimai teikiami produktams, kurie efektyviai naudoja energiją ir taip ne tik sumažina jų išlaikymo kaštus, bet ir tausoja gamtą.
Energiją tausojantiems HP serveriams suteikti „Energy Star“ įvertinimai
Energiją tausojantiems HP serveriams suteikti „Energy Star“ įvertinimai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Energy Star“ energiją taupančiais pripažino keturis HP gaminamus serverius. Šie serveriai yra iš naujosios „HP ProLiant“ G6 kartos, pristatytos šių metų kovą. Kuriant G6 kartos serverius buvo atsižvelgiama į EPA (angl. U.S. Environmental Protection Agency) reikalavimus ir siekiama sukurti gamtą saugančius bei energiją tausojančius serverius.

Įvertinti HP serveriai turi įdiegtą „Thermal Logic“ technologiją, kuri valdo ir kontroliuoja energijos srautus. Technologija tiksliai sureguliuoja tiekiamą energijos kiekį pagal serverio poreikius ir taip sumažina energijos suvartojimą nepakenkdama serverio darbo efektyvumui.

„Ekonominio nuosmukio metu investicijos į energiją tausojančius serverius yra daug protingesnis sprendimas, nei investicinių biudžetų karpymas ir geresnių laikų laukimas“, tvirtina Vladimiras Silkovas, HP „ProLiant“ serverių ir „BladeSystem“ sistemų pardavimų vadovas Baltijos šalims. „Dabar investavus į modernų serverį, jis dėl sutaupytos elektros energijos gali atsipirkti jau po pirmų trijų mėnesių ir taip iš tikrųjų leisti sumažinti įmonės veiklos išlaidas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius