-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Galingos HP kompiuterių naujovės vartotojams: integruotasis „TouchSmart“ bei galingiausias kompiuteris

„Hewlett Packard“ (HP) atskleidė savo naujausias investicijas stalinių kompiuterių rinkoje pristatydama naujus gaminius, kurie pasižymi intuityviu, jutikliniu valdymu ir didele galia bei sparta.
„HP TouchSmart 520“ integruotasis „viskas viename“ kompiuteris su lietimui jautriu ekranu.
„HP TouchSmart 520“ integruotasis „viskas viename“ kompiuteris su lietimui jautriu ekranu. / HP nuotr.

„Būdama pasauline kompiuterių su „Windows“ sistema lydere, HP šias pozicijas dar sustiprina su strateginio gaminių portfelio naujovėmis, tarp kurių – stilingas integruotasis, „viskas viename“ tipo „HP TouchSmart 520“ kompiuteris ir itin galingas „HP Pavilion HPE Phoenix“, – pranešime spaudai cituojamas Charlas Snymanas, HP Asmeninių sistemų grupės viceprezidentas ir generalinis direktorius. – Šiuose gaminiuose gausu inovatyvių, naujų funkcijų, kurios sukurtos atsižvelgiant į vartotoją ir pabrėžia HP įsipareigojimą siūlyti kokybiškus produktus, tenkinančius skirtingus mūsų klientų poreikius ir pageidavimus“.

Naujasis „TouchSmart 520“ yra stilingas integruotasis „viskas viename“ kompiuteris, iš kurio vartotojai sulauks puikių multimedijos ir jutiklinio valdymo potyrių. 

Žmonėms, kuriems reikia didelio našumo, HP sukūrė „Pavilion HPE Phoenix“ – itin spartų stalinį, bokštelio tipo korpuso kompiuterį, skirtą daug galios reikalaujančioms programoms, pavyzdžiui, įtraukiantiems žaidimams ar skaitmeninio turinio kūrimui.

Jutiklinio valdymo malonumas

Integruotasis „HP TouchSmart 520“ kompiuteris su 58,4 cm (23 colių) įstrižainės jutikliniu ekranu buvo sukurtas vartotojams, norintiems aukščiausios klasės multimedijos funkcijų ir galimybės valdyti kompiuterį liečiant ekraną.

Jame veikia jutikliniam valdymui pritaikytų programų paketas, o ekraną galima palenkti. Tarp ekrano ir stovo yra pakankamai vietos paslėpti klaviatūrą, kai ši nenaudojama.

Naujausia HP „TouchSmart“ programinės įrangos versija pasižymi šiuo metu intuityviausiu jutikliniu valdymu. Vartotojai gali patogiai paleisti „Windows“ programas, aktyvuoti piktogramas darbastalyje ir jutikliniam valdymui pritaikytas programas naudodamiesi ta pačia aplinka.

Be to, vartotojai gali pasinaudoti nešiojamajame kompiuteryje esančiu turiniu ir programomis „TouchSmart“ kompiuterio „Magic Canvas“ aplinkoje per „HP LinkUp“ sąsają.

Muzikos mylėtojai įvertins integruotą „Beats Audio“ aukštos klasės garso atkūrimo technologiją, sukurtą HP ir „Beats by Dr. Dre“, kuri muziką per „TouchSmart 520“ perteikia taip, kaip jos autorius ją sukūrė.

HP nuotr./Kompiuteris „HP Pavilion HPE Phoenix“
HP nuotr./Kompiuteris „HP Pavilion HPE Phoenix“

Puikus dizainas su energijos užtaisu

Naujasis „HP Pavilion HPE Phoenix“ – galingiausias kompanijos vartotojiškas stalinis kompiuteris buvo specialiai sukurtas, kad jame būtų galima naudoti itin daug galios reikalaujančias programas, tokias kaip žaidimai, skaitmeninio turinio kūrimo sistemos. Kartu su didele galia ir plėtimo galimybėmis vartotojai gauna ir puikios išvaizdos kompiuterį.

Spartūs procesoriai užtikrina sklandų kelių programų veikimą vienu metu.

„HP Pavilion HPE Phoenix“ galima komplektuoti su iki 16 GB talpos DDR3 tipo sistemine atmintimi. Aukštos klasės grafikos posistemės pasižymi puikiomis filmuoto vaizdo perteikimo charakteristikomis, kokybišku vaizdu 3D žaidimuose ir galimybe naudoti kelis monitorius.

Kaip ir „HP TouchSmart 520“, naujasis „Pavilion HPE Phoenix“ taip pat naudoja „Beats Audio“ garso atkūrimo technologiją.

Kainos ir prekybos pradžia

„TouchSmart 520“ parduotuvėse turėtų pasirodyti lapkričio mėnesį, jis kainuos nuo 2,4 tūkst. Lt.

„HP Pavilion HPE Phoenix PC“ prekybos pradžia numatoma lapkritį, jo kaina sieks 3,4 tūkst. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius