-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Google+“ atsinaujino ir tapo atviras visiems

Kompanija „Google“ pranešė, kad socialinis tinklas „Google+“ nuo šiol yra atviras visiems – norint prie jo prisijungti nebereikia gauti pakvietimo. Be to, svetainė buvo gerokai atnaujinta.
„Google+“ logotipas
„Google+“ logotipas / „Google“ nuotr.

„Google+“ buvo pristatytas beveik prieš tris mėnesius, tačiau iki šiol jis buvo testuojamas. Dabar, praėjus beveik 90 dienų nuo starto, „Google“ skelbia įdiegusi 91 atnaujinimą ir leidžianti prie socialinio tinklo prisijungti visiems norintiems.

Kompanija patobulino paieškos laukelį – nuo šiol galima ieškoti ne tik kitų „Google+“ narių, bet ir jų žinučių (t.y. įvedus raktažodį sistema ieškos jo visų „Google+“ narių paskelbtuose viešuose pranešimuose).

O bene daugiausia pastangų įdėta į tiesiogines vaizdo konferencijas, vadinamąsias „Hangout“, kuriose gali dalyvauti keli „Google+“ nariai vienu metu. Nuo šiol jose galima dalyvauti ne tik naudojant kompiuterį su vaizdo kamera, bet ir išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. Prisijungus prie „Google+“, tereikia spustelti „Hangout“ mygtuką ir ekrane matysite pašnekovus, o jie – jus. Kol kas ši funkcija veikia tik su „Android“ telefonais, rašo Usatoday.com.

Kita nauja funkcija – „On Air“, leidžianti transliuoti „Hangout“ pokalbius viešai visiems socialinio tinklo nariams. Dalyvauti viešame pokalbyje gali iki 9 žmonių.

„Mes rimtai siekiame sukurti geriausią socialinį tinklą, ir neketiname lėtinti tempo“, – teigė už „Google+“ atsakingas kompanijos viceprezidentas Vicas Gundotra.

Šiuo metu „Google+“ turi daugiau nei 10 mln. vartotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius