Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Google“ darbuotojų premijos priklausys nuo socialinių projektų sėkmės

Praėjusį penktadienį naujasis „Google“ kompanijos generalinis direktorius Larry Page‘as paskelbė, kad 2011 metais visų kompanijos darbuotojų premijos priklausys nuo koeficiento, kurį lems tai, kaip įmonei seksis įgyvendinti socialinius interneto projektus.
„Google“ pristatė mygtuką „+1“
„Google“ pristatė mygtuką „+1“. / Kadras iš „YouTube“

Priklausomai nuo to, koeficientas galės būti nuo 0,75 iki 1,25.

Taip, supratote teisingai: netgi žmonės, kurie tiesiogiai nedirba prie „Buzz“, „+1“ ar panašių projektų, vis tiek bus priklausomi nuo jų rezultatų. Tokiu būdu kompanijos vadovybė tarp eilučių skelbia, kad šie projektai yra visų darbuotojų reikalas, ir visi turi vienaip ar kitaip juose dalyvauti – kalbėti apie juos, rašyti apie juos, kviesti draugų ir t.t.

Turint omenyje tai, kad pastaraisiais metais „Google“, švelniai tariant, nesiseka socialiniame fronte, gali būti, kad tokia nauja atlyginimo formavimo strategija kaip tik atbaidys darbuotojus, ir išgirsime vis daugiau istorijų apie tai, kad „Google“ darbuotojas pereina į „Facebook“, „Twitter“, „Foursquare“ ar dar kur nors.

Šaltinis: BusinessInsider.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius