-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HTC žengia į planšetinių kompiuterių mūšį su kompaktišku „HTC Flyer“ (video)

Kompanija HTC žengia į planšečių rinką, pristatydama pirmąjį savo planšetinį kompiuterį „HTC Flyer“.
HTC žengia į planšetinių kompiuterių mūšį su kompaktišku „HTC Flyer“.
HTC žengia į planšetinių kompiuterių mūšį su kompaktišku „HTC Flyer“. / 15min.lt/Gedimino Gasiulio nuotr.

Kompanija HTC žengia į planšečių rinką, pristatydama pirmąjį savo planšetinį kompiuterį „HTC Flyer“.

Įrenginys buvo pristatytas antradienį Barselonoje vykstančiame renginyje „Mobile World Congress“. Tiesa, kongreso dalyviams nebuvo leidžiama prisiliesti prie įrenginio, o tik apžiūrėti jį pro stiklą.

Kompanijos atstovai neslėpė, jog sąlyginai nedidelis, 7 colių įstrižainės ekraną turintis „HTC Flyer“ konkuruos ne su planšetinių kompiuterių pažiba „iPad“, o veikiau su „Samsung“ analogu – „Galaxy Tab“.

15min.lt/Gedimino Gasiulio nuotr. /HTC pristatė penkis naujus telefonus: HTC ChaCha ir HTC Salsa su Facebook integracija bei HTC Desire S, HTC Wildfire S ir HTC Incredible S ir planaetinį kompiuterį HTC Flyer.
15min.lt/Gedimino Gasiulio nuotr. /HTC pristatė penkis naujus telefonus: „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ su „Facebook“ integracija bei „HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“ ir planšetinį kompiuterį „HTC Flyer“.

HTC gaminyje įdiegta specialiai planšetiniams kompiuteriams pritaikyta, atnaujinta „HTC Sense“ vartotojo sąsaja. Planšetinio kompiuterio ekrano raiška – 1024x600 taškų. Jis jaučia prisilietimus pirštais, taip pat įrenginį galima valdyti specialiu rašikliu, kuris pridedamas kartu su gaminiu.

Gamintojas nurodo, kad planšetinis kompiuteris sveria vos 420 gramų – panašiai kaip knyga. Jame įdiegtas 1,5 GHz spartos procesorius, 1 GB darbinės atminties bei 32 GB vidinės atminties. „HTC Flyer“ priekyje įmontuota 1,3 mln. taškų, o gale – 5 mln. taškų vaizdo kameros.

Šiame planšetiniame kompiuteryje įmontuotas 4000 mAh talpos elementas. Gamintojas nurodo, kad žiūrint vaizdo įrašą be įkrovimo kompiuteris turėtų veikti 4 valandas. O parengties būsenoje (angl. standby) jis turėtų ištverti nuo 820 iki 1470 valandų.

„HTC Flyer“ taip pat turi ausinių, „micro USB“ jungtis, „micro SD“ kortelių skaitytuvą, kompasą, šviesos jutiklį.

Bendrovė pranešė, kad kartu su „HTC Flyer“ planšetiniu kompiuteriu taip pat buvo pristatyta naujoji kompanijos vaizdo įrašų atsisiuntimo sistema „HTC Watch“. Tai suteikia lengvai įperkamą galimybę atsisiųsti šimtus aukštos raiškos pagrindinių kino studijų filmų.

„HTC Flyer“ visame pasaulyje bus galima įsigyti antrąjį 2011 m. ketvirtį, jo kaina neskelbiama.

Taip pat HTC antradienį pristatė penkis naujus telefonus: „HTC ChaCha“ ir „HTC Salsa“ su „Facebook“ integracija bei „HTC Desire S“, „HTC Wildfire S“ ir „HTC Incredible S“.

HTC generalinis direktorius Peter Chou antradienį Barselonoje sakė, kad integruoti „Facebook“ į išmaniuosius telefonus nuspręsta dėl šio socialinio tinklo populiarumo tarp mobiliųjų telefonų vartotojų. Anot jo, iš daugiau nei 500 mln. „Facebook“ vartotojų net 200 mln. socialinį tinklą pasiekia ir per mobiliuosius įrenginius. „Sukūrėme atskirą „Facebook“ mygtuką, kurį paspaudus galima pasidalinti bet kuo: muzika, kurią tuo metu klausote telefone; surastu interneto tinklalapiu; ar nuotrauka, kurią ką tik nufotografavote“, – sakė P.Chou.

VIDEO: HTC planšetinis kompiuteris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius