Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir vėl: „Windows 10“ naujiniai veikiantį kompiuterį paverčia nelabai veikiančiu

Jeigu įdiegėte „Windows 10“ 2021 m. vasario 10 dienos kaupiamąjį naujinimą ir pastebėjote, kad internetinė kamera nustojo veikti, nesijaudinkite – jūs toks ne vienas. „Microsoft“ pripažino problemą ir stengiasi ją išspręsti.
„Windows 10“ naujinys
„Windows 10“ naujinys / 123RF.com nuotr.

Kaip pranešė „Windows Latest“, atrodo, kad anksčiau šį mėnesį išleistas „Windows 10“ KB4601319 naujinys – vienas iš vasario pataisos antradienių leidimų – kai kurioms „Intel RealSense Depth“ ir „Razer Stargazer“ kameroms kelia problemų.

Manoma, kad problema kyla dėl trūkstamos tvarkyklės įdiegus naujinimą. Šiuo metu vienintelis sprendimas yra pašalinti pataisą, tačiau „Microsoft“ teigė, kad žino apie tai ir kuria sprendimą.

„Ačiū, kad atkreipėte dėmesį į „Intel Realsense“ kameros problemas. Mes žinome šią problemą ir dirbame, kad ją išspręstume. Tuo tarpu, jei reikia, kad kamera veiktų, vykdykite instrukcijas, kaip pašalinti įdiegtą „Windows“ naujinimą“, – „Microsoft“ pagalbos centre rašė įmonės inžinierius.

Kai kurie vartotojai skundėsi, kad KB4601319 naujinys paveikė jų bevieles peles, antruosius monitorius ir kitus priedus. Taip pat pasitaiko bauginantis „mėlynasis mirties ekranas“.

Šio mėnesio pradžioje jau rašėme, kad dėl kaupiamojo naujinio KB4598291 kai kuriems vartotojams buvo sugadinti žaidimai, programos ir pasirodydavo „mėlynasis mirties ekranas“. Tikimės, kad „Microsoft“ netrukus pateiks atnaujinimą, išspręsiantį problemas, kurias sukėlė ankstesni naujiniai, išleisti siekiant išspręsti dar ankstesnių naujinimų problemas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius