Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš lietuviškų kanalų nemokama liks tik „Baltijos“ televizija

Lietuviškų televizijų ir kabelinių operatorių derybos jau finišo tiesiojoje – su „Lietuvos ryto“ televizija sutartis jau pasirašyta, su LNK ir TV3 planuojama pasirašyti dar šią savaitę, tačiau TV3 kol kas nėra tikra, ar jos programa nebus išjungta, kaip tai nutiko LNK.
Televizija
Televizija / 123rf nuotr.

Mokesčio už savo programas nusprendė neprašyti tik „Baltijos TV“, už kitus populiariausius lietuviškus kanalus žiūrovams teks susimokėti, penktadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

„Baltijos TV“ programą nemokamai bus galima rodyti metus laiko. O po to žiūrėsime“, – sakė „Baltijos TV“ valdančios bendrovės „Balto media“ valdybos narys Paulius Kovas.

Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos, vienijančios 44 kabelinius operatorius, kurie visi kartu turi apie 300 tūkst. abonentų – maždaug 900 tūkst. žiūrovų, prezidentė Vaiva Žukienė sakė, kad abonentai, kurie naudojasi šios asociacijos įmonių paslaugomis, ko gero, jau gali būti ramūs, kad lietuviškus TV kanalus matys ir toliau.

„Sąlygos su kanalais iš esmės suderintos, tad nemanau, kad kurio nors kanalo transliacijos gali nutrūkti. Bent jau iš didžiųjų mūsų asociacijos įmonių tokių kalbų negirdėjome“, – sako V.Žukienė.

Kabelinės televizijos turės pradėti mokėti lietuviškiems kanalams už jų programas nuo Naujųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius