Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonijoje pristatytas mažiausias ir lengviausias mobilusis telefonas

Japonijos mobiliojo ryšio operatorius „Willcom“ pristatė įspūdingomis techninėmis charakteristikomis nepasižymintį mobilųjį telefoną, kuris nuo šiandien yra tituluojamas pačiu mažiau ir lengviausiu kada nors sukurtu mobiliuoju įrenginiu pasaulyje, praneša „TechCrunch“.
„Willcom“ mobiliojo ryšio operatoriaus pristatytas „WX03A“ yra bene mažiausias ir lengviausias mobilusis telefonas pasaulyje.
„Willcom“ mobiliojo ryšio operatoriaus pristatytas „WX03A“ yra bene mažiausias ir lengviausias mobilusis telefonas pasaulyje. / „Willcom“ nuotr.

Bene didžiausias šio prietaiso trūkumas yra naudojamas „PHS“ ryšio standartas, kurį šiuo metu Japonijoje palaiko tik „Willcom“ operatorius.

„WX03A“ kodiniu pavadinimu žinomo mobiliojo telefono matmenys (32x70x10,5 mm) yra žymiai mažesni už bet kokį iki šiol pristatytą įrenginį. Be to, būtina paminėti, kad „Willcom“ mobiliojo ryšio operatoriaus pristatytas mobilusis prietaisas sveria tik apie 60 gramų, turi 1 colio įstrižainės OLED ekraną, microUSB jungtį bei gali veikti net 300 valandų budėjimo rėžime arba atlaikyti 2 valandas pokalbių.

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Willcom“ salonuose „WX03A“ turėtų pasirodyti dar šių metų gruodį, tačiau šio mobiliojo telefono pasirodymą kituose žemynuose galima tik pasvajoti, kadangi minėtasis „PHS“ ryšio standartas yra naudojamas tik Japonijoje, Kinijoje, Taivano ir kitose Azijos valstybėse bei regionuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius