-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Judėjimo mieste ateitis: kompaktiškiausia elektra varoma transporto priemonė pasaulyje

Tai, ko gero, mažiausia iki šiol sukurta elektra varoma transporto priemonė pasaulyje, kurią sulanksčius galima patogiai gabenti net viešuoju transportu.
Mažiausia iki šiol sukurta elektra varoma transporto priemonė pasaulyje „Urb-E“
Mažiausia iki šiol sukurta elektra varoma transporto priemonė pasaulyje „Urb-E“ / Ecological Mobility Solutions nuotr

„Urb-E“ išvysto 24 km/val. greitį ir netgi turi vietos kur įsidėti rankinę ar portfelį. Prireikus įveikti didesnį atstumą, pavyzdžiui keliaujant į užmiestį, triratį galima sulenkti ir vežtis su savimi kaip bagažą traukinyje, autobuse ar net kelte.

„Urb-E Commuter“ yra puiki priemonė tankiai apgyvendintoje miesto teritorijoje. Jo triratis dizainas prideda stabilumo bei manevringumo, kas labai padeda sukiojantis pėsčiųjų eismo zonoje. Du galiniai ratai taip pat pasitarnauja ir įrenginiui esant sulankstytoje pozicijoje. Jis tampa panašus į bagažą ant ratukų“, – teigia šio išradimo autorės, įmonės „Ecological mobility solutions“ atstovas.

Triratis stabdo diskiniais stabdžiais, jo svoris vos 13 kilogramų, o korpusas pagamintas iš mechaniškai perdirbamo aliuminio. „Urb-E“ ličio jonų baterija (36V) ir išorinis USB kištukas suteikia galimybę pakrauti ir bet kokius turimus papildomus įrenginius, pavyzdžiui, kompiuterį ar planšetę.

Taip pat ši transporto priemonė turi specialų išmaniojo telefono laikiklį, kuris leidžia vartotojui naudotis specialia, „Urb-E“  skirta programėle.

Ši programėlė yra pritaikyta tiek „iOS“, tiek „Android“. Jos pagalba galima stebėti baterijos įkrovą, įveikiamą nuotolį, greitį, kontroliuoti LED apšvietimą, muziką ir kitus transporto priemonės valdymo elementus.

Taip pat ateityje bus galima pasirinkti galios reguliavimo funkciją, kuri leis naudoti savo mobilųjį prietaisą, kaip „Urb-E“  raktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius