Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Juodąjį penktadienį“ prekyba „Kindle“ šoktelėjo keturis kartus, skelbia „Amazon“

Prekybos internetu bendrovė „Amazon“ pirmadienį pranešė, kad jos planšetinių kompiuterių ir elektroninių knygų skaityklių „Kindle“ pardavimas vadinamąjį juodąjį penktadienį keturis kartus pranoko pernykštės pirkimo karštinės pardavimus.
Planšetinis kompiuteris „Kindle Fire“
Planšetinis kompiuteris „Kindle Fire“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Koks skaičius kompiuterių „Kindle“ buvo parduota praėjusį penktadienį, kompanija nepranešė, tačiau skelbia, kad jos naujasis planšetinis kompiuteris „Kindle Fire“ yra geriausiai svetainėje perkamas produktas.

„Dar prieš didįjį šventinį apsipirkimų savaitgalį mes jau buvome pardavę milijonus naujųjų „Kindle“ grupės produktų“, – sakom bendrovės „Kindle“ padalinio viceprezidento Dave'o Limpo pareiškime.

„Šis „juodasis penktadienis“ buvo iš visų geriausais „Kindle“ grupės produktams – pirkėjai įsigijo keturis kartus daugiau „Kindle“ įrangos nei praėjusį „juodąjį penktadienį“, – sakė jis.

„Amazon“ sumažino kainas „Kindle“ elektroninėms knygų skaityklėms, o kompiuterius „Fire“, kurie konkuruoja su „Apple iPad“, pardavinėjo už mažiau nei savikaina, taip tikėdamasi padidinti elektroninių knygų, filmų ir muzikos įrašų pardavimus savo internetinėje parduotuvėje, sako ekspertai.

Kompiuterius „Kindle Fire“, kurių mažmeninė kaina yra 199 JAV doleriai, svetainė pardavinėjo sau nuostolingai. Taip pat su nuostoliais, vos už 79 JAV dolerius, buvo parduodamas ir bazinis „Kindle“, šį mėnesį sakė „IHS iSuppli“ atstovas Andrew Rassweileris.

„Amazon“ kraunasi pinigus ne iš „Kindle“ įrangos, tačiau iš jos turinio ir kitų mokamų produktų, kuriuos ketina pasiūlyti pirkėjams per „Kindle“, – sakė A.Rassweileris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius