Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko apie Lietuvą „Google“ pernai ieškojo internautai?

2016 metais „Brexit’“, JAV rinkimai ir įvykiai Paryžiuje, ko gero, buvo karščiausios „Google“ ieškomos temos. O ko interneto vartotojai visame pasaulyje ieškojo apie Lietuvą?
Google
Google / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 „Google“

„Google“ išleistoje ieškomiausių 2016 metų frazių statistikoje paaiškėjo, kad dažniausiai užsieniečiai ieško, kaip išsiversti žodžius iš anglų į lietuvių kalbą, taip pat domėjosi Lietuvos vėliava, Lietuvos ambasada, Lietuvos moterimis ir tik po to mūsų šalies krepšiniu“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Nuevo reklama’“ kompanijos vadovas Andrius Kupstaitis.

Tuo tarpu temos, susidomėjimas kuriomis 2016 metais augo labiausiai, buvo šios: Lithuanian olympic basketball team 2016, Lithuania elections, Lithuanian swimmer, Lithuanian currency in INR (Indijos valiuta).

Taigi, nors mūsų šalis ir maža, tačiau krepšinis, plaukimas ir mūsų kalba yra patys įdomiausi dalykai, kurie garsina Lietuvą ir yra svarbūs viso pasaulio interneto tinklo vartotojams.

„Lietuvą vis labiau garsina mūsų sportininkai, mes tampame patrauklesne šalimi investicijoms, verslui ir net pramogoms. Tikėtina, kad žmonės vis daugiau ieškos informacijos apie mūsų šalį, sostinę, kalbą, sportininkus, Eurovizijos dalyvius“, – teigia „Google“ ekspertas A.Kupstaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius