Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latviai „Just5“ pristatė pirmąjį išmanųjį telefoną „Just5 Spacer“

Latvijos prekių ženklas „Just5“ pranešė apie įėjimą į išmaniųjų telefonų rinką ir pristatė „Just5 Spacer“ modelį. „Just5 Spacer“ sukurtas pagal pačią naujausią išmaniųjų telefonų platformą MediaTek MT6582M, jame veikia „Android Jelly Bean 4.2.2“ operacinė sistema. 4 branduolių procesorius, 2 SIM kortelių palaikymas, 5 colių ekranas – tai tik dalis „Just5 Spacer“ apibūdinimo. Be to, „Spacer“ bus siūlomas už gana žemą kainą – 139 eurai.
Just5_SPACER baltas telefonas
Just5_SPACER baltas telefonas

Priešingai populiariai MT6589 platformai, Android MediaTek MT6582M platforma sujungia keturis ARM Cortex-A7 (1,3 GHz) branduolius su dviejų branduolių Mali-400MP2 vaizdo plokšte – taip užtikrinamas geriausias 3D žaidimų veikimas, Full HD vaizdas ir greitas Android sąsajos veikimas.

Išmanusis telefonas „Just5 Spacer“ siūlomas su 5 colių 960 x 540 skiriamosios gebos jutikliniu qHD ekranu, 8 megapikselių fotokamera (su automatiniu fokusavimu ir blykste), priekine fotokamera vaizdo skambučiams (2 megapikselių skiriamoji geba), dviejų SIM kortelių palaikymu, 1 GB operatyviąja ir 4 GB vidine atmintimi, Bluetooth ir Wi-Fi moduliais. Telefone taip pat integruotas mikro SD kortelės lizdas, leidžiantis padidinti telefono atmintį net iki 32 GB. Komplekte yra du keičiami telefono dangteliai – juodas ir baltas.

Išmanųjį telefoną „Just5 Spacer“ bus galima įsigyti nuo 2013 m. pirmos gruodžio savaitės Just5.lt interneto svetainėje ir „Just5“ partnerių parduotuvėse. Svetainėje Just5.lt galima iš anksto užsisakyti šį išmanųjį telefoną!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius