-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuviai su fotoknygomis veržiasi į užsienio rinkas

Pernai Lietuvos spaudos profesionalų ZOOMBOOK pristatyta internete veikianti fotoknygų kūrimo sistema nuo šiol prieinama ir išmaniuosiuose telefonuose. Nuo lapkričio pabaigos mobiliąją aplikaciją, leidžiančią vartotojui vienetinę fotoknygą susikurti savo įrenginyje, galima nemokamai atsisiųsti iš „iTunes“ internetinės parduotuvės.
Programėlė Zoombook
Programėlė Zoombook

Aplikacija šiuo metu prieinama visiems „iPhone“ išmaniesiems telefonams ir „iPad“ planšetinių kompiuterių vartotojams Europoje ir Rusijoje. Artimiausiu metu aplikacija galės naudotis ir „Android“ operacinės sistemos naudotojai visame pasaulyje.

„Kiekvieną dieną naudojami mobilieji įrenginiai tapo neatskiriama gyvenimo dalimi. Vis daugiau žmonių fotografuoja mobiliaisiais telefonais ir nuotraukas saugo savo įrenginiuose. Aplikacijos poreikį padiktavo patys vartotojai ir jų noras fotoknygą susikurti greitai. Džiaugiamės, kad vos kelias dienas veikianti aplikacija jau sulaukė pirmų įvertinimų – šiuo metu ji yra viena populiariausių „iTunes“ nemokamų aplikacijų“, – sako Artūras Karosas, ZOOMBOOK įkūrėjas.

ZOOMBOOK aplikacijai pritaikytas specialus, vienas iš mažiausių, tačiau vartotojų labai mėgstamas, 14,5x14,5 cm fotoknygos formatas. „Toks formatas yra labiausiai tinkamas telefonu darytoms nuotraukoms“, – pastebi A. Karosas.

Su aplikacija fotoknygą galima susikurti iš 24 nuotraukų, dizainą pasirinkti iš siūlomų nuotraukų išdėstymo variantų, pritaikyti spalvinius filtrus, rašyti tekstą bei pasirinkti patinkančią puslapio fono spalvą

Kaip teigia ZOOMBOOK įkūrėjas, greitu metu mobilioji aplikacija bus prieinama ne tik Lietuvoje, Rusijoje ir Europoje gyvenantiems žmonėms, tačiau ir viso pasaulio mobiliųjų telefonų ir planšečių naudotojams. „Tikime, kad tapsime lietuviais, fotoknygų segmente sėkmingai konkuruojančiais užsienio rinkose“, – sako A. Karosas.

ZOOMBOOK aplikaciją nemokamai galite atsisiųsti iš „iTunes“ internetinės parduotuvės arba rasti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius