Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje jau prekiaujama „Apple“ planšetiniais kompiuteriais „iPad 2“

Gegužės 6 dieną oficialiuose „Apple“ produkcijos salonuose „iDeal“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bei didžiausiose technologijų parduotuvėse buvo pristatytas planšetinių kompiuterių lyderiu vadinamo „iPad“ naujas modelis – „iPad 2“.
Planšetinis kompiuteris „iPad 2“
Planšetinis kompiuteris „iPad 2“ / „Apple“ nuotr.
Temos: 2 iPad „Apple“

Įdomu tai, kad kartu su Lietuva, Latvija ir Estija prekybą „iPad 2“ pradės ir Kinija, o Rusijoje ši planšetė dar nėra pristatyta. „iPad 2“ kainos mūsų šalyje atitiks Vakarų Europos kainų lygį. Pvz., lyginant su Vokietija, „iPad 2“ kaina skirsis vos 12 Lt.

Pigiausias „iPad 2“ modelis, turintis bevielio interneto Wi-Fi ryšį, Lietuvoje kainuos 1659 Lt, o Wi-Fi ir 3G ryšį turinti pigiausia planšetė – 2069 Lt.

Revoliuciniu vadinamas planšetinis kompiuteris, kuriuo itin patogu naršyti internete, dirbti elektroniniu paštu, žiūrėti filmus ir nuotraukas, nuo šiol bus dar greitesnis, lengvesnis ir plonesnis. Šio produkto svoris siekia tik 601 gramą, o storis – vos 8,8 milimetro. „iPad 2“ 15 procentų lengvesnis ir net 33 procentais plonesnis nei jo pirmtakas. Dar viena naujovė – „iPad 2“ bus galima pasirinkti iš dviejų spalvų – juodos ir baltos.

„iPad 2“ turi dvi vaizdo kameras – įrenginio priekyje ir gale, bei dviejų branduolių A5 procesorių, kuris bus net devynis kartus greitesnis nei prietaiso pirmtako. „iPad 2“ turi ir aukštos raiškos vaizdo rodymui skirtą HDMI jungtį, taigi nuo šiol vartotojai galės prijungti aparatą prie televizoriaus ir mėgautis puikios kokybės vaizdu. Naujasis modelis, kaip ir anksčiau, be įkrovimo gali atlaikyti net iki 10 valandų darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius