-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pradedama prekyba naujos kartos „iPad“ ir „iPad Air“

Antradienį, lapkričio 4- ąją, Lietuvoje pradedama prekyba naujos kartos planšetiniais kompiuteriais „iPad Air 2“ ir „iPad mini 3“, kurie prieš dvi savaites pristatyti „Apple“ renginyje San Franciske, JAV.
„Apple“ pristatė naujus „iPad“ ir „iMac“
„Apple“ pristatė naujus „iPad“ ir „iMac“

Itin greitai mūsų šalį pasiekusius planšetinius kompiuterius nuo šio antradienio galima įsigyti autorizuotuose „Apple“ produkcijos pardavimo vietose. Nuo šiol „iPad Air 2“ bus galima rinktis iš trijų spalvų – aukso, sidabro ir tamsiai pilkos, o jų kaina Lietuvoje bus nuo 1759 Lt (509,44 eurų).

453 gramus sverianti 6,1 mm  planšetė yra 18% plonesnė ir lengvesnė už prieš tai buvusįjį „iPad“. „iPad Air 2“ naudojamas antros kartos 64 bitų „A8X“ procesorius pasižymi 40% didesne sparta nei ankstesnieji. Jam gelbsti M8 koprocesorius, apdorojantis judesio duomenis iš kompaso, akcelerometro bei giroskopo, ir šitaip padedantis taupyti baterijos energiją.

453 gramus sverianti 6,1 mm  planšetė yra 18% plonesnė ir lengvesnė už prieš tai buvusįjį „iPad“. 

Neįkrauta planšetinio kompiuterio baterija gali veikti iki 10 valandų. 9,7 colių įstrižainės „Retina“ ekranas yra pilnai laminuotas, o dėl „anti reflecting“ ekrano dangos matyti žymiai mažiau atspindžių. Planšetė turi 8 MP raiškos kamerą ir 1080p HD vaizdą filmuojančią video kamerą.

Įrenginyje įdiegta „iOS 8“ operacinė sistema. 

Kartu su „iPad Air 2“ Lietuvą pasieks „Apple” renginio metu pristatytas naujas „iPad mini 3“. Jame įdiegtas „Touch ID“, atpažįstantis savininko pirštų antspaudus ir taip leidžiantis „atrakinti” įrenginį. Mažojo „iPad” brolio kainos Lietuvoje prasidės nuo 1429 Lt (413,87 eurų).

Po pristatytų „Apple” naujienų prekyboje lieka ir senesni „iPad” bei „iPad mini“ modeliai, jų kainos prasidės nuo 850 Lt (254,58 eurų).

iPad air 2
iPad air 2

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius