Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje pradėjo veikti pirmoji asmeninių paslaugų paieškos platforma „Kasgali.lt“

Pastaruoju metu pasaulyje aktyviai populiarėjant asmeninėms paslaugoms, Lietuvos rinkoje pristatytas naujas produktas. Kasgali.lt — tai sistema, kurioje savo paslaugas pristatyti gali įvairių sričių specialistai: renginių organizatoriai, asmeniniai treneriai, projektuotojai ar kalbų mokytojai. Vieniems tai puiki galimybė pristatyti, kitiems — puiki galimybė rasti savo darbą mėgstančius asmeninių paslaugų teikėjus.
Lietuvoje pradėjo veikti pirmoji asmeninių paslaugų paieškos platforma „Kasgali.lt“
Lietuvoje pradėjo veikti pirmoji asmeninių paslaugų paieškos platforma „Kasgali.lt“

Pasak Kasgali.lt įkūrėjo Mindaugo Slapšio, kuriant produktą siekta pasiūlyti asmeninių paslaugų sistemą, kurioje klientui renkantis paslaugų teikėją būtų paruošiama daugiau ir kokybiškesnės informacijos nei įprastuose skelbimuose, o galutinį sprendimą padėtų priimti atsiliepimai ir rekomendacijos.

Projektas pirmiausia pristatytas Lietuvoje, tačiau jau dabar derinama su potencialiais investuotojais dėl projekto plėtros į užsienio rinkas.

Kaip vieną iš pagrindinių produkto išskirtinumų pašnekovas išskiria draugų rekomendacijas, t. y. prie sistemos naudodamasis „Facebook“ profiliu prisijungęs klientas gali matyti, ar jo draugai yra rekomendavę paslaugos teikėją — taip pagreitinamas paslaugos teikėjo pasirinkimas. 

Anot jo, džiugina ir tai, kad Lietuvos žmonių poreikis bendrauti asmeniškai su paslaugos teikėju, o ne su didele korporacija, šiuo metu sparčiai auga. Tai lemia didesnė paslaugas atliekančių žmonių motyvacija, paprastai mažesnė paslaugos kaina ir galimybė užmegzti asmeninį kontaktą. 

Produktu nemokamai gali naudotis įvairių paslaugų teikėjai. Vartotojams suteikiama galimybė susikurti kokybišką pristatymą netradiciškai pateikiant informaciją apie savo paslaugas, būti pastebėtiems ir plėtoti asmenines paslaugas. Taip pat, jau netrukus vartotojai galės parsisiųsti „iOS“ ir „Android“ mobiliųjų programėlių versijas. Naudojantis mobiliąja programėle klientų užklausas bus galima valdyti bet kur ir bet kada.

Ieškantiems, kas gali suteikti paslaugą, parenkami reikiami paslaugų teikėjai, šalia kurių matyti atsiliepimai, rekomendacijos ir paslaugos teikimo vieta. Dėl patogios paieškos klientas gali lengviau ir greičiau nuspręsti, su kuriuo paslaugos teikėju susisiekti.

Mindaugas Slapšys atskleidė, kad verslumą skatinantis projektas pirmiausia pristatytas Lietuvoje, tačiau jau dabar derinama su potencialiais investuotojais dėl projekto plėtros į užsienio rinkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius