Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Linux“ branduolio kūrėjas „nVidia“ parodė vidurinį pirštą

Liežuvio už dantų nelaikantis „Linux“ branduolio kūrėjas Linusas Torvaldsas šįkart velniop pasiuntė techninės įrangos gamintoją „nVidia“.
„Linux“ branduolio kūrėjas Linusas Torvaldsas
„Linux“ branduolio kūrėjas Linusas Torvaldsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Linux“

L.Torvaldsas daugeliui sukelia pagarbą savo principingumu. Jo nuomonė, nors kartais ir laviruoja tarp necenzūrinių pasisakymų (kai kurie netgi paminėtų neišauklėtumą), nepalieka abejingų net labiausiai nuo „Linux“ atitolusių žmonių. Vieniems jo mintys sukelia pasipiktinimą, kitiems, atvirkščiai, – pagarbą ir palaikymą.

Šį kartą L.Torvaldsas pasižymėjo Aalto universitete (Suomija), klausimų–atsakymų sesijos metu. Mergina iš auditorijos pasiskundė dėl sunkumų, kurie kyla nešiojamame kompiuteryje su „nVidia Optimus“ technologija, kai naudojama operacinė sistema „Linux“. Ji užsiminė ilgai bandžiusi savarankiškai išspręsti problemas, susijusias su tvarkyklėmis.

L.Torvaldsas pareiškė, kad tai jam nėra svetima: „Aš puikiai suprantu, apie ką kalbate. Aš laimingas, kad šiuo atveju tai – išimtis, o ne taisyklė. Ir aš taip pat džiaugiuosi, galėdamas viešai pažymėti, jog „nVidia“ yra vienas didžiausių probleminių šaltinių iš visų „geležies“ gamintojų, su kuriais mes kada nors esame susidūrę. Tai graudu, kadangi „nVidia“ bando parduoti didelius elektroninių komponentų kiekius „Android“ rinkoje. Ir „nVidia“ – viena blogiausių kompanijų, su kuria mes kada nors turėjome reikalų. Taigi „nVidia“, eik tu velniop“, – pareiškė „Linux“ kūrėjas. Emocingą pasisakymą jis papildė tiesiai į kamerą parodydamas iškeltą vidurinįjį pirštą.

„Supraskite mane teisingai, aš nenoriu pasakyti, jog kitos kompanijos – idealios. Mes turėjome kompanijų, kurioms buvo vis vien, buvo kompanijų, kurios nelaikė „Linux“ pakankamai didele rinka. Tuo pačiu daugelis kompanijų smarkiai prisideda nuo pačių pradžių. Aš manau, tai graudu, atsižvelgiant į tai, jog bandoma parduoti „geležį“, kuri naudoja „Linux“. Tai vyksta, ir ką padarysi – tai gyvenimas. Aš norėčiau, kad visi būtų tokie geri, kaip aš“, – baigdamas tarė L.Torvaldsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius