Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ naujienos: „Lumia“ flagmanai ir kiti įrenginiai su „Windows 10“

Antradienį Niujorke vykusio renginio metu „Microsoft“ pristatė naujus „Surface“, „Lumia“ bei „Microsoft Band“ įrenginius, kurie išnaudoja visas naujas „Windows 10“ galimybes.
„Microsoft“ naujų produktų pristatymas
„Microsoft“ naujų produktų pristatymas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 „Microsoft“

„Microsoft“ pristatė du naujus flagmanus „Lumia 950“ bei „Lumia 950 XL“. Šie išmanieji tapo pirmaisiais telefonais su „Windows 10“ operacine sistema.

JAV „Lumia 950“ kainos prasidės nuo 550 dolerių, „Lumia 950 XL“ – nuo 650 dolerių.

Abu telefonai aprūpinti paskutinės kartos „PureView“ vaizdo kameromis su 20 megapikselių jutikliais bei galimybe filmuoti 4K raiškos vaizdo klipus. „Lumia 950“ ir „Lumia 950 XL“ turi atitinkamai 5,2 ir 5,7 colio įstrižainės „Quad HD“ ekranus.

Svarbiausios „Lumia 950“ charakteristikos – 64 bitų šešių branduolių „Snapdragon 808“ procesorius, 3GB of RAM, 3000mAh baterija ir 32 GB vidinės atminties.

Aukštesnės klasės  „Lumia 950 XL“ turės kiek didesnę –  3340mAh, bateriją bei veiks su „Snapdragon 810“.

Abu įrenginiai palaiko „Continuum“ sprendimą, leidžiantį telefoną prijungti prie monitoriaus, klaviatūros, pelės ir paversti mažu nešiojamu kompiuteriu. Pasaulinė prekyba abiem įrenginiais bus pradėta lapkričio mėnesį. JAV „Lumia 950“ kainos prasidės nuo 550 dolerių, „Lumia 950 XL“ – nuo 650 dolerių.

Taip pat buvo pristatytas ir „Microsoft“ telefonas, palaikantis 4G ryšį ir „Windows 10“, – „Lumia 550“. Šis išmanusis aprūpintas 4,7 colio įstrižainės HD ekranu, „Qualcomm Snapdragon 210“ procesoriumi bei 5 megapikselių vaizdo kamera. Prekyboje įrenginys pasirodys gruodžio mėnesį.

„Microsoft“ taip pat pristatė ir „Surface Book“ – galingą naują nešiojamąjį kompiuterį su itin tiksliu 13,5 colių liečiamu ekranu. Itin plonas kompiuteris parduodamas su šeštos kartos „Intel Core“ i5 ir i7 procesoriais bei gali dirbti iki 12 valandų baterijos režimu. „Surface Book“ ekraną galima atjungti nuo paties kompiuterio korpuso. Reiklesni vartotojai gali rinktis variantą su atskira vaizdo plokšte, kuri leis būnant bet kur redaguoti didelius vaizdo failus ar tiesiog mėgautis kompiuteriniais žaidimais.

Taip pat „Microsoft“ atnaujino ir planšetinį kompiuterį „Surface“. Pristatytas „Surface Pro 4“ yra itin plonas (8,4 mm), turi 12,3 colių ekraną ir šeštos kartos „Intel Core“ m, i5 ar i7 procesorius. Palyginti su ankstesniu „Surface Pro 3“ modeliu, naujasis yra 30 proc. galingesnis, tylesnis bei pilnai pakrautas veikia iki 9 valandų. 

Kartu buvo pristatyta ir atnaujinta išmanioji apyrankė „Microsoft Band 2“. Ji pasižymi nauju išlenktu ekranu, o virtuali asistentė „Cortana“ padeda atsakyti į trumpąsias žinutes ar įtraukti priminimus vienu klavišo paspaudimu. Taip pat „Microsoft Band 2“ nuolat stebi širdies ritmą, buvimo vietą, sudegintas kalorijas, miego kokybę bei įveiktą laiptų skaičių. Apyrankės baterija leidžia ja naudotis iki dviejų dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius