Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mobilusis ryšys ir telefonas – būtini atostogų atributai

Mobilusis telefonas ir mobilusis ryšys – dalykai, be kurių neįsivaizduojamos atostogos. Net 85,1 proc. Lietuvos gyventojų vykdami atostogauti pasiima mobilųjį telefoną, o 68,1 proc. apklaustųjų, neturėdami mobiliojo ryšio, interneto prieigos, atostogų metu jaučia stresą. Tai parodė mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ vasaros tendencijų tyrimas.
Nufilmuok savo sveikinimą ir siųsk Kalėdų paštui.
Mobilusis telefonas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Su mobiliuoju telefonu žmonės jaučiasi saugesni, nes bet kada gali susisiekti su artimaisiais, taip pat – visada sužinoti naujausias aktualijas, pagaliau, sekti mėgstamos komandos rezultatus pasaulio futbolo čempionate, pasidalyti atostogų įspūdžiais su draugais. Džiugu matyti, kad mūsų žmonės žino ir vertina mobiliojo ryšio ir telefono galimybes, todėl mes siekiame juos aprūpinti aukščiausios kokybės paslaugomis“, – sakė „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas.

Dažniausiai atostogų metu mobiliuoju telefonu skambinama šeimai ir draugams, siunčiamos žinutės – tai daro atitinkamai 86,3 proc. ir 46,8 proc. apklausoje dalyvavusių respondentų.

Poilsiaudami žmonės aktyviai išnaudoja ir kitas mobiliojo telefono galimybes. Daugiau nei trečdalis fotografuoja telefonu, 22,7 proc. klausosi muzikos. 15,9 proc. respondentų atostogaudami telefone skaito naujienas, 12,1 proc. naudojasi žemėlapiais ir GPS, 11,5 proc. skaito ir rašo elektroninius laiškus, maždaug tiek pat – planuoja keliones autobusais, traukiniais ar lėktuvais.

Tyrimas buvo atliktas 2010 m. birželio mėnesį, bendradarbiaujant su tyrimų kompanija „United Minds”. Rezultatai buvo suskirstyti į grupes, siekiant atstovauti Lietuvos gyventojams pagal lytį, amžių ir geografinę gyvenamąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius