Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naują televizorių pristatę „Samsung“ tikina, kad baltos spalvos ekrane iki šiol nesame matę

Balčiausia įmanoma spalva, šimtaprocentinis milijardo spalvų atkūrimas, aukštas ekrano šviesumo lygis ir mažiausios elektros sunaudojimo sąnaudos. Tokiais privalumais gali pasigirti šį ketvirtadienį Vilniaus „Akropolio“ parduotuvėje „Elektromarkt“ pristatyti naujausios „Samsung“ QLED serijos televizoriai, rašoma pranešime spaudai.
„Samsung QLED“ televizorius
„Samsung QLED“ televizorius / Renginio organizatoriaus nuotr.

Kaip teigia „Samsung“ produktų ekspertas Lietuvoje Vytautas Povilas Jurgaitis, QLED serijai priklausantys Q9, Q8, ir Q7 televizoriai nuo ankstesnių „Samsung“ produktų bene labiausiai skiriasi aukštu ekrano šviesumo lygiu, siekiančiu iki 2000 nitų.

„Tai dvigubai daugiau nei buvo ankstesnių metų „Samsung“ televizorių modeliuose. Be to, QLED pasižymi labai geru kontrastu - 4700:1. Dar vienas naujųjų televizorių privalumas yra tas, jog jie perteikia absoliučiai visą spalvų gamą ir, nepriklausomai nuo ryškumo lygio, neiškraipo pačių spalvų“, – teigė V.P.Jurgaitis.

Pirmą kartą Lietuvoje organizuotame naujojo „Samsung“ televizoriaus pristatymo renginyje lankytojai galėjo savo akimis įsitikinti, jog patobulinta QLED televizorių matrica bei papildomi pikseliai leidžia mėgautis originalia spalva net ir vaizdą stebint iš šono.

„Dėl naujuosiuose televizoriuose įdiegtos „Quantum Dot“ technologijos ir fizikinių procesų galime užtikrinti, kad bus matoma visiškai balta spalva, nes kituose televizoriuose balta spalva vis tiek yra šiek tiek pilkšva. Visi televizoriai su „Quantum Dot“ technologija gali atkurti milijardą spalvų, o tai 64 kartus daugiau spalvų, nei sugeba atkurti paprastas televizorius“, – QLED televizorių privalumus vardijo „Samsung“ atstovas.

QLED televizoriai gali užtikrinti ne tik visų įmanomų spalvų atkūrimą, bet ir mažesnes sąskaitas už elektros energiją. V.P.Jurgaitis patikino, jog šios serijos televizoriai, atsižvelgiant į jų ekranų įstrižaines, sunaudoja itin mažai elektros.

„Samsung“ Q9, Q8, ir Q7 televizorių modeliai tarpusavyje daugiausiai skiriasi tam tikromis techninėmis charakteristikomis. Štai Q8 ir Q7, skirtingai nei Q9, turi lenktus ekranus. Tačiau Q9 šviesumo lygis siekia net 2000 nitų, kuomet Q8 ir Q7 modeliuose jis kiek žemesnis – 1500 nitų.

Dar viena detalė, skirianti QLED serijos televizorių modelius yra iš skirtingų medžiagų pagaminti korpusai. Pilnai metalinis televizoriaus korpusas yra Q9 ir Q8 modeliuose, o Q7 turi iš plastiko pagamintą ekrano nugarėlę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius