Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas „Skype“ rekordas: 29,5 mln. prisijungusių vartotojų

Lietuvoje labai populiarus pokalbių tinklas „Skype“ ir toliau pastebimai auga.
„Skype“ logotipas.
„Skype“ logotipas / „Skype“ nuotr.

Pirmadienį buvo užfiksuotas naujas rekordas – vienu metu prie programos buvo prisijungę net 29 527 474 aktyvių vartotojų, tai yra net 4 proc. daugiau už ankstesnį rekordą, pasiektą praėjusį mėnesį.

Panašu, kad tai yra tiesiog natūralus augimas, ypač atsižvelgiant į tai, kad „Skype“ veržiasi ir į mobiliuosius įrenginius, kurių pasaulyje daugėja.

Be to, „Skype“ leidžia pigiai susisiekti su žmonėmis iš kitų šalių, sutaupant pinigų telefono sąskaitai. Patys „Skype“ atstovai savo tinklaraštyje teigia, kad toks augimas yra kažkiek sezoninis ir balandžio mėnesį turėtų atslūgti, bet žiūrint į ilgą perspektyvą vartotojų skaičius dar turėtų augti.

Priminsime, kad toks augimas yra pastebimas, nors prieš Kalėdas sistema patyrė didžiausią lūžimą savo istorijoje, kai daliai „Skype“ vartotojų programa neveikė net keletą dienų, ir po to kaip kompensacija buvo dalijami nemokami kuponai pokalbiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius