Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėtas „Stuff“ pasirinkimas: metų įrenginiu pripažintas „Asus Eee Pad Transformer“

Garsus technologijų žurnalas „Stuff“ geriausiu šių metų įrenginiu pripažino planšetinio ir nešiojamojo kompiuterio hibridą „Asus Eee Pad Transformer“. Toks sprendimas kai kuriems apžvalgininkams buvo netikėtas.
„Eee Pad Transformer”
„Eee Pad Transformer” / Gamintojų nuotr.

Varžybose dėl geriausiojo vardo „Asus“ įrenginys įveikė kompanijos „Apple“ planšetinį kompiuterį „iPad 2“, nors pastarojo paklausa buvo gerokai didesnė, skelbia BBC.

Artėjant Kalėdoms šis apdovanojimas gali duoti daug naudos Taivanio kompanijai, taip pat pritrauks daugiau dėmesio, kai bus išleista atnaujinta įrenginio versija.

Tačiau kai kurie žurnalistai ir technologijų apžvalgininkai neslėpė nuostabos dėl tokio „Stuff“ pasirinkimo.

Paskutiniai „Apple“ produktai buvo veikiau evoliucija, o ne revoliucija. Tai leido kai kuriems varžovams prie jų priartėti, – sakė S.Osborne‘as-Walkeris.

Žurnalo redakcija aiškina, kad šis įrenginys pasirinktas dėl funkcionalumo.

„Nepaisant to, kad „iPad 2“ yra geresnis planšetinis kompiuteris, „Asus Eee Pad Transformer“ suteikia kur kas daugiau galimybių. Prijungiama klaviatūra suteikia daugiau produktyvumo ir patogumo, – teigė „Stuff“ konsultuojantis redaktorius Simonas Osborne‘as-Walkeris. – Geriausias planšetinis kompiuteris? Ne. Geriausias nešiojamasis kompiuteris? Tikriausiai ne. Tačiau jųdviejų junginys – nuostabu.“

„Stuff“ yra jau antrasis žurnalas, metų įrenginiu paskelbęs ne „Apple“ gaminį. Anksčiau žurnalas „T3“ paskelbė, kad geriausias 2011 metų gaminys, jų manymu, yra „Microsoft“ žaidimų konsolės „Xbox“ priedas – judesio jutiklis „Kinect“.

Tiek „Stuff“, tiek „T3“ geriausiu šių metų išmaniuoju telefonu pasirinko „Samsung Galaxy SII“, o ne „Apple“ gaminį „iPhone 4S“.

Tiesa, atskirose kompiuterių ir planšečių kategorijose nugalėjo „Apple“ įrenginiai – „MacBook Air“ ir „iPad 2“.

„Asus“ neseniai paskelbė, kad per praėjusius du ketvirčius pardavė 1,2 mln. planšetinių kompiuterių „Eee Pad“. Kompanija „Apple“ panašiu laikotarpiu pardavė daugiau nei 20 mln. planšečių „iPad 2“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius