Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nokia“ atsisako OVI prekės ženklo

Kompanija „Nokia“ pranešė atsisakanti 2007 metais pristatyto OVI prekės ženklo, o nuo šių metų vasaros kompanijos paslaugos bus žymimos tiesiog „Nokia“ ženklu. Iki šiol OVI pavadinimą naudojo nutraukti „Nokia Music“ ir „N-Gage“ projektai, „Nokia Maps“ bei programėlių parduotuvė.
OVI prekės ženklas
OVI prekės ženklas / „Nokia“ nuotr.
Temos: 2 Prekės Nokia

OVI pavadinimas suomių kalba reiškia duris ir simbolizavo „Nokia“ paslaugų atvirumą. Tiesa, šio prekės ženklo populiarumas nepateisino „Nokia“ lūkesčių, o kai kuriuose buvo ištariamas neteisingai, todėl kompanija nutarė grįžti prie vieno bendro pavadinimo.

„Centralizuodami paslaugas po vienu prekės ženklu vietoje dviejų, mes sustiprinsime itin populiarų „Nokia“ prekės ženklą ir viską sujungiame į darnią reklamos architektūrą“, – pokyčius komentavo kompanijos viceprezidentas pardavimams Jerri DeVard.

„Nokia“ teigimu, galutinai prie senojo prekės ženklo bus pereita iki 2012 metų. Pasikeitimo procesas nebus skubotas. Kompanija taip pat tikina, jog prekės ženklo pakeitimas neįtakos planuotų projektų plėtros.

Ši didelė naujiena seka po virtinės nemažiau svarbių pokyčių kompanijos viduje. Pernai rugsėjį prie kompanijos vairo pirmą kartą įmonės istorijoje sėdo ne suomis, bet kanadietis Stephanas Elopas, „Nokia“ taip pat nutarė atsisakyti savo sukurtos „Symbian“ operacinės sistemos bei iškeisti ją į „Microsoft“ gaminamą „Windows Phone 7“. Kompanija taip pat pakeitė savo šriftą ir net atleido keturis tūkstančius darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius