Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nokia” išleis nebrangų telefoną su nemokama navigacija

Pirmadienį Egipto sostinėje Kaire mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia” pristatė „Nokia 2710 Navigation Edition” telefoną.
 „Nokia 2710 Navigation Edition” telefonas
„Nokia 2710 Navigation Edition” telefonas / „Nokia“ nuotr.
Temos: 2 Navigacija Nokia

 Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad jis bus žemiausios kainos „Nokia“ mobilusis įrenginys, turintis GPS imtuvą ir „Nokia Žemėlapių“ programinę įrangą. Lietuvoje „Nokia 2710 Navigation Edition” bus parduodamas su nemokama ir neriboto naudojimo laiko navigacijos licencija.

Planuojama, kad naujasis modelis Lietuvą pasieks 2010 m. antrąjį ketvirtį ir kainuos iki 500 litų (su mokesčiais).

„Matome augantį poreikį diegti navigacijos sprendimus ir žemėlapius į nebrangius telefonus, kad vartotojui reikėtų įsigyti ir turėti tik vieną įrenginį vietoje dviejų, – sakė „Nokia“ viceprezidentas mobiliesiems telefonams Aleksas Lambeekas. – „Nokia Žemėlapiuose“ yra išsamiausi pasaulio šalių žemėlapiai, kurie nuolat tobulinami ir plėtojami“.

„Nokia 2710 Navigation Edition” yra pritaikytas naudojimui ir didmiesčiuose, ir atokiose kaimo vietovėse – įrenginyje integruotas skaitmeninis kompasas, kuris padeda eiti tiesiausia linija pėsčiomis ten, kur nėra kelių. Telefone taip pat įdiegta pilnavertė navigacija keliaujantiems keliais ir pėsčiomis, ir automobiliu, apie artėjančius posūkius vairuotojas perspėjamas balsu. Skritingose šalyse „Nokia 2710 Navigation Edition” telefone bus iš anksto įdiegiami vietos žemėlapiai, vartotojui nereikės naudoti mobiliojo interneto ryšio žemėlapiams parsisiųsti.

Augančių šalių rinkoms „Nokia“ Egipte taip pat pristatė pigius ir paprastus naudoti telefonus „Nokia 1280”, „Nokia 1616”, „Nokia 1800”, „Nokia 2220 slide” ir „Nokia 2690”. Jie kainuos itin mažai – nuo 70 litų (be mokesčių ir subsidijų), todėl bus prieinami daugeliui vartotojų.

„Skirtingi žmonės turi nevienodus poreikius, todėl kuriame kuo didesnį telefonų asortimentą, kad įrenginiai būtų įvairūs savo funkcijomis, išvaizda ir kaina, – sakė A. Lambeekas. – Sukurtos „Nokia Life Tools“ ar „Ovi el. pašto“ paslaugos daugybei vartotojų padės žengti pirmuosius žingsnius į skaitmeninę erdvę, susikurti savo skaitmeninį identitetą iš mobiliojo telefono, o ne kompiuterio“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius