Nutekėję duomenys rodo: „Samsung Galaxy S8“ smarkiai brangs

Viena iš Ukrainos mažmeninės prekybos technine įranga įmonių veikiausiai per klaidą išslaptino dar nepristatytų „Samsung Galaxy S8“ ir „Samsung Galaxy S8+“ kainas.
Taip galimai atrodys naujasis „Samsung Galaxy S8“
Taip galimai atrodys naujasis „Samsung Galaxy S8“ / „MobileFun“ iliustr.

Mažmenininko kataloge teigiama, kad „Samsung Galaxy S8“ (SM-G950) kainuos 25 999 grivinų, t.y. beveik 906 eurus, o už „Samsung Galaxy S8+“ prašys 28 999 grivinas (1010 eurų). Jei ši informacija yra teisinga, tai naujienų kaina šoktelėjo apie 100 eurų, palyginti su jų pirmtakais.

„Twitter“ iliustr./„Samsung Galaxy s8“ ir „Samsung Galaxy S8 Plus“ kainos kataloge
„Twitter“ iliustr./„Samsung Galaxy s8“ ir „Samsung Galaxy S8 Plus“ kainos kataloge

Tiesa, reikia nuraminti – ukrainietiškos kainos gali gerokai skirtis nuo europietiškų dėl skirtingų apmuitinimo įstatymų ir pačių gamintojų kainodaros, bet taikant tą pačią logiką, jeigu ši ukrainiečių atskleista informacija yra tiksli, galima tikėtis, kad įrenginys „be pliuso“ kainuos 820 eurų, o „su pliusu“ – 920 eurų. („Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ atitinkamai kainuoja 720 ir 820 eurų).

Taip pat būtina įspėti, kad pirminis šios informacijos šaltinis – svetainė sammobile.com – nenurodo tikslaus informaciją nutekinusio mažmenininko pavadinimo, o „Twitter“ žinutė, kuria buvo išplatintas duomenų bazės vaizdas, dabar jau ištrinta.

Jau yra žinoma, kad telefonai nebus pristatyti po savaitės Barselonoje vyksiančiame „Mobile World Congress 2017“ renginyje – gali būti, kad korėjiečiai Ispanijoje tik atskleis pristatymo datą. Tačiau jau dabar gandų apie pristatymo datą nestinga – vienų informacijos šaltinų teigimu, šio renginio galima tikėtis apie balandžio 18 dieną, kitų – kovo 29 dieną.

Remiantis oficialiais ir neoficialiais šaltiniais, tikimasi, kad abu išmanieji bus su kraštuose lenktais „Super AMOLED“ ekranais (5,8 ir 6,2 colių įstrižainės), tačiau jų korpusai, dėl siaurų rėmelių, bus gana kompaktiški. Išmanieji nebeturės fizinio pradžios mygtuko ir 3,5 mm jungties ausinėms. „Samsung Galaxy S8“ atiteks 3000 mAh talpos akumuliatorius, o „Galaxy S8+“ gaus 3500 mAh bateriją. Bus išleistos išmaniųjų modifikacijos su lustais „Snapdragon 835“ ir „Exynos 8895“. Taip pat pranašaujama, kad įrenginiuose bus 6 GB darbinės ir iki 256 GB nuolatinės atminties bei akių rainelės skeneris. „Galaxy S8+“ turėtų gauti dvigubą pagrindinę kamerą.

Be to interneto šaltiniuose platinama žinia, kad be „Samsung“ padalinio ir Japonijos kompanijos „Murata Manufacturing“ „Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“ baterijas gamins ir japonų bendrovė „Sony“. Pietų Korėjos gamintojas tokiu būdu siekia sumažintų problemų su baterijomis riziką. „Samsung SDI“ padalinys pradėjo gaminti akumuliatorius iš anksto ir taip suteiks daugiau laiko išsamiai išbandyti jų patikimumą ir išvengti galimo komponentų deficito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius