-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinis apsikeitimo žinutėmis tinklas „Twitter“ vartotojams buvo tapęs nepasiekiamu (papildyta 19.28 val.)

Ketvirtadienį milijonai interneto vartotų liko kaip be rankų, kai nepasiekiamu tapo pasaulinis apsikeitimo žinutėmis tinklas „Twitter“. Neatmetama, kad tinklas tapo piktavalių išpuolio auka. Tinklas vėl veikti, nors ir lėčiau nei įprastai, pradėjo tik po kelių valandų pauzės.
Twitter
Twitter / interneto nuotr.

Pirmuoju signalu, kad kažkas yra ne taip, vartotojams tapo Twitter pranešimas: „Site is down — We are determining the cause and will provide an update shortly“. Tačiau ir praėjus kelioms valandoms tinklalapis vis dar buvo nepasiekiamas.

Užsienio žiniasklaida svarsto, kad, greičiausiai, prieš Twitter buvo įvykdytas „sabotažo aktas“. Bendrovės „Spark Capital“, kuri yra viena didžiausių Twitter investuotojų, atstovai, bendraudami su žiniasklaida, apie gedimo priežastis nieko konkretaus nepasako, tik tvirtina, kad priežastys, dėl kurių tinklas tapo nepasiekiamu, šalinamos ir Twitter netrukus veiks.

Papildyta 19.28 val.: Twitter atstovai vakarop patvirtino, kad apsikeitimo žinutėmis tinklas tapo kibernetinės atakos auka. SkyNews praneša, kad savo sistemų saugumu susirūpino ir kitas socialinis tinklas - Facebook.

Apie 19.28 val. Twitter jau buvo pasiekiamas, nors dirbo žymiai lėčiau nei įprastai. Tinklo atstovai pranešė, kad dėl incidento vykdomas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius