Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Pasikeitė el. pašto „Gmail“ išvaizda

Šiandien visiems vartotojams, naudojantiems „Google“ el. pašto paslaugą „Gmail“, tapo prieinama nauja grafinė išvaizda.
„Gmail“ logotipas.
„Gmail“ logotipas. / Gmail.com nuotr.

Naujas dizainas buvo parodytas dar praeitą savaitę. Tuomet labai daug diskusijų sukėlė naujos grafinės sąsajos panašumas su „Facebook“, tačiau dabar aiškėja, kad visa tai buvo gandai.

„Gmail“ išvaizda po atnaujinimo tapo labiau panaši į „Google+“ dizainą, tačiau liko galimybė pakeisti apipavidalinimo temas, visiškai keičiančias el. pašto „veidą“. Taip pat viršuje dešinėje pusėje atsirado funkcija, leidžianti nustatyti el. pašto objektų tankumą. Pagal nutylėjimą grafinė sąsaja dabar prisitaiko prie kiekvieno įrenginio ekrano raiškos.

Kaip visada, „Google“ stengėsi sukurti grafinę išvaizdą be jokių nereikalingų elementų, minimalistinę ir kartu funkcionalią.

Buvo patobulinta ir „Gmail“ paieška, o po „GTalk“ langu atsirado mygtukai, skirti persijungimui tarp pokalbio lango, valdiklių ir t.t.

Tiesa, „Google“ leidžia vartotojams pasirinkti, ar pereiti prie naujo „Gmail“ dizaino (pasiūlymas atsiranda lango dešinės pusės apačioje). Jei nepatiks, „Google“ teigia, kad vėliau bus galima grįžti prie senos išvaizdos, pasirinkus atitinkamą opciją meniu, esančiame dešinėje pusėje viršuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius