Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pasirodė pirmieji galimai veikiančio „Samsung Galaxy S8“ vaizdai

Naujausio „Samsung“ flagmano pristatymo nereikėtų tikėtis anksčiau, nei antroje kovo pusėje, tačiau vis artėjant šiam svarbiam (ypač – patiems pietų korėjiečiams) įvykiui į internetą prasprūsta vis daugiau detalių apie naujo įrenginio išvaizdą. Štai taip ir vėlų trečiadienio vakarą internete pasirodė nauji (įspėjame: abejotino patikimumo) vaizdai, galbūt patvirtinantys, kad neliks fizinio „namų“ mygtuko ir visas įrenginio valdymas bus patikėtas virtualiems mygtukams, rašo „The Verge“.
„Samsung Galaxy S8“ galimas vaizdas
„Samsung Galaxy S8“ galimas vaizdas / Twitter nuotr.

Jeigu ekranų apsaugos plėvelių gamintojų iš Kinijos žinutė „Twitter“ yra pagrįsta tikromis žiniomis, o ne specialiai šiam tikslui sukurta fabrikacija, tuomet galima manyti, kad fizinio „namų“ mygtuko atsisakymas suteikė „Samsung“ galimybę labai smarkiai paploninti apatinę ir viršutinę įrenginio dalį, dengiamą ne ekrano, o rėmelio. Šoniniai rėmeliai dar su „Edge“ paženklintų įrenginių atsiradimu buvo pasiekę praktiškai neegzistuojančio reiškinio būseną.

Kinų platinamose nuotraukose galima matyti, kad „Samsung“ telefonas yra įjungtas, tačiau ekrane matomas mėlynas vaizdas atrodo tarsi priklijuotas. Kita vertus, laikrodis, matomas užrakinto įrenginio ekrane, atrodo pakankamai įtikinamai.

Kaip bebūtų, šiose nuotraukose matomo įrenginio forma atitinka anksčiau svetainės „VentureBeat“ išplatintose įrenginio nuotraukose matytą vaizdą. Tiesa, „VentureBeat“ parodė įrenginį su sidabrinės spalvos korpusu, o kinai savo plėveles demonstravo ant juodos spalvos modelio su matiniu aliuminio rėmeliu.

Vertėtų atkreipti dėmesį į jutiklius, išrikiuotus viršutinėje telefono dalyje – tokia grūstis gal ir neatrodo labai grakščiai, tačiau žinant, kad telefone veikiausiai bus ir akies rainelės skaitytuvas (jau matytas atšauktuose „Galaxy Note 7“, tad per daug nebestebinantis), tai atrodo daugiau ar mažiau normalu.

Dar vienas „duomenų nutekintojas“ svetainei „Android Police“ perdavė nuotraukas, kaip jis pats teigia, paimtas iš pristatymui Barselonoje vyksiančioje „Mobile World Congress“ ruošiamo planšetinio kompiuterio „Galaxy Tab S3“ – tarp šių nuotraukų buvo ir, kaip manoma, „Galaxy S8“ vaizdai, parodantys, kad pirštų atspaudų skaitytuvas yra perkeltas į telefono nugarėlę, kairiau kameros objektyvo.

AndroidPolice iliustr./Pirštų atspaudų skaitytuvo pozicija „Samsung Galaxy S8“ iliustracijoje
AndroidPolice iliustr./Pirštų atspaudų skaitytuvo pozicija „Samsung Galaxy S8“ iliustracijoje

Tose pačiose nuotraukose matomi ir telefono valdymo mygtukai, sukelti į ekraną bei plonutis apatinis ekrano kraštelis. Ir taip pat nuotraukoje matomas „Galaxy S8“ skirtas prijungimo „dokas“, į kurį įstačius telefoną, jį galima paversti pilnaverčiu kompiuteriu.

AndroidPolice iliustr./„Samsung Galaxy S8“ jungimo prie kompiuterio dokas „Dex“
AndroidPolice iliustr./„Samsung Galaxy S8“ jungimo prie kompiuterio dokas „Dex“

Tikimasi, kad „Galaxy S8“ pristatymas kovo 29 dieną vyks Niujorke, o dviejų skirtingų dydžių įrenginių prekyba turėtų prasidėti balandžio 21 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius