Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pokemon Go“ žaidėjai savo paskyras internete parduoda už tūkstančius

Pasaulio pamišimas dėl „Pokemon Go“ tęsiasi ir toliau – internetinių aukcionų tinklalapyje „eBay“ žaidėjų paskyros parduodamos už tūkstančius JAV dolerių nepaisant to, kad taip elgtis draudžia žaidimo kūrėjų „Niantic“ taisyklės, praneša „The Guardian“.
„Pokemon Go“
„Pokemon Go“ / Scanpix nuotr.
Temos: 1 Pokemon Go

Paskyros, kuriose yra aukšto lygio treneriai ir reti arba labai galingi pokemonai, žadama, žaidėjams padės nugalėti kitus ir perimti treniruočių sales (Gyms).

Tačiau tiek pirkėjai, tiek pardavėjai rizikuoja, kad jų paskyros bus uždarytos, nes parduoti paskyras draudžiama „Niantic“ taisyklėse.

Tai nėra pirmas kartas, kai žaidėjai siekia užsidirbti iš „Pokemon Go“ – JAV kai kurie sumanė užsidirbti siūlydami pavežėjimo paslaugas gaudant pokemonus, kiti už užmokestį gaudo pokemonus.

Ši programėlė neša sėkmę ir verslininkams – „McDonald's“ Japonijos padalinio akcijų vertė šoktelėjo 6,7 proc. žiniasklaidoje vien pasirodžius informacijai, kad didelės sėkmės sulaukęs kompiuterinių žaidimų bendrovės „Nintendo“ žaidimas tekančios saulės šalyje pasirodys bendradarbiaujant su pasauliniu greitojo maisto restoranų tinklu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius