-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prasidėjo verslo idėjų registracija į 9-ąjį „BarCamp“

Kovo 31-ąją dieną, įvyks 9-oji Lietuvoje atviro pobūdžio „startup‘ų“ bendruomenės „BarCamp“ konferencija. Renginyje bus pristatomos sėkmingos technologinių verslų patirtys ir naujos idėjos, kurios galės būti plėtojamos balandžio 1–3 dienomis vyksiančiame trečiajame „StartupJam“.
„BarCamp“
„BarCamp“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Verslas

Šio „BarCamp“ metu Danas Azikejevas pasakos apie tinklapių kūrimo įrankį Xtgem.com, išpopuliarėjusį Vietnamo ir Indonezijos rinkose. Bus apžvelgiama praėjusio „StartupJam“ rezultatai, „Grlobal Service JAM“ ir „Garage 48” renginiai „Lithuanian Startups Leaders Club“ idėja, trečiojo „StartupJam“ uždaviniai bei artėjantis „Startup Weekend Lithuania“ Kaune.

Balandžio 1–3 dienomis naujų technologinių ir verslo idėjų įgyvendinimo centre „StartupLABS“ vyks 3-asis „StartupJam“, kurio metu BarCamp (9) ir Garage 48 dalyviai toliau grynins idėjas bei vystys pradėtus projektus, ruošdamiesi jų pristatymui netrukus vyksiančiam „Startup Weekend Lithuania“.

„BarCamp“ yra visame pasaulyje populiari konferencijos koncepcija, kuri remiasi tuo, jog kiekvienas dalyvis gali tapti pranešėju ir pristatyti savo idėją ar pasidalinti įžvalgomis. „BarCamp“ tikslas yra burti ir stiprinti naujų technologinių verslų kūrėjų bendruomenę bei padėti aktyviau vystytis naujoms verslo idėjoms.

Norintys įgyvendinti technologinio verslo idėjas, atėję į „BarCamp“ gali susirasti žmonių savo komandai bei sulaukti susidomėjimo iš didelių kompanijų atstovų ar verslo angelų, galinčių investuoti į idėjos įgyvendinimą.

Naujų verslo idėjų registracija

BarCamp renginio informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius