Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas pirmasis pasaulyje televizorius, kurio storis nesiekia nė milimetro

Anksčiau LG pristatė tikrai lankstų ekraną, šiek tiek vėliau buvo pranešta, kad bendrovė sukūrė skaidrų ekraną, o dabar korėjiečiai parodė pirmąjį televizorių, kurį galima naudoti kaip tapetus – jo storis tik 0,97 milimetrai!
Naujojo LG televizoriaus storis nesiekia nė milimetro
Naujojo LG televizoriaus storis nesiekia nė milimetro / LG nuotr.

LG parodė ant sienos tvirtinamą OLED televizorių, taip tesėdami savo pažadą didžiausią dėmesį skirti aukštųjų technologijų ekranams. Naujausias produktas labiau panašus į paveikslą nei į televizorių, nors su savo funkcijomis jis susidoroja ne blogiau už storesnius „kolegas“.

 Naujausias produktas labiau panašus į paveikslą nei į televizorių, nors su savo funkcijomis jis susidoroja ne blogiau už storesnius „kolegas“.

55 colių aparatas yra naujas šiuolaikinių televizorių raidos etapas. Gaminio storis yra 0,97 mm – be jokių išlygų, pavyzdžiui, „siauriausioje vietoje“ ar panašiai. Televizorius sveria mažiau už daugumą 15 colių nešiojamųjų kompiuterių – tik 1,9 kg. Mažas svoris yra ne tik miniatiūrizacijos rezultatas, bet ir būtinybė – aparatas prilipinamas prie sienos, kurioje yra įmontuotas magnetinis laikiklis. Televizorius nuimamas taip pat paprastai kaip uždedamas. Be to jis dar ir lankstosi.

Su šiuo gaminiu LG ne tik pranoko savo 55 colių OLED flagmaną su 4,3 milimetrų storio korpusu, bet ir nušluostė nosį konkurentams, ypač, „Sony“, kurie didžiuojasi savo 4,9 mm „Android TV“ sprendimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius