Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung Apps“ parduotuvėje – 1800 naujų programėlių, pasiekiamų vartotojams Lietuvoje

Kompanija „Samsung Electronics“ skelbia, kad Lietuvoje, pirmojoje iš Baltijos šalių, „Samsung“ programėlių parduotuvė („Samsung Apps“) yra atnaujinama 1800 programėlių.
„Samsung“
„Samsung“. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nuo šiol vartotojai Lietuvoje gali įsigyti ir mokamas programėles, rašoma pranešime spaudai.

Mokėjimai atliekami kredito kortele: vartotojams nebereikia siųsti trumposios žinutės, pakanka įvesti kredito kortelės duomenis vieną kart ir vėliau pirkti bei parsisiųsti programėles kada panorėjus.

„Samsung Apps“ programėlių parduotuvė sukurta siekiant praplėsti išmaniųjų įrenginių su „Bada“ operacine sistema funkcijas ir suteikti galimybę kiekvienam vartotojui savo telefone pačiam susikurti sau reikalingų funkcijų rinkinį.

Su „Samsung“ mobiliaisiais išmaniaisiais telefonais vartotojai gali parsisiųsti įvairiausius žaidimus, skaityti naujienas, bendrauti socialiniuose tinkluose. Be to, jie kviečiami programuoti ir pristatyti savo programėles „Samsung Apps“ parduotuvėje. Tai reiškia, kad vartotojai gali ne tik naudotis, bet ir patys kurti programėlių parduotuvės turinį, dalintis savo idėjomis ir kūriniais su kitais. Specialiai programuotojams „Samsung Apps“ puslapyje pateikiamos nuorodos ir visa informacija, kaip įgyvendinti savo idėjas.

Programėles galima rinktis pagal kategorijas, populiarumą ar rekomendacijas. Nemažą dalį programėlių (pavyzdžiui, kai kurias mankštos, žaidimų ir kt.) galima parsisiųsti nemokamai. „Samsung Apps“ svetainėje lietuvių kalba programėlės suskirstytos pagal temas („Pramogos“,  „Švietimas/el.knygos“, „Sveikata/gyvenimas“, „Žaidimai“ ir kt.). „Samsung Apps“ naršyklės naudojimas yra labai paprastas. Kelių mygtukų paspaudimu vartotojai į savo telefoną gali parsisiųsti žodynus, orų, navigacijos programėles, skaityti literatūros klasiką, klausytis muzikos ir kt.

Daugiau informacijos: Samsungapps.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius