-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Samsung“ entuziastai kuria „Galaxy S6“ konceptus: kaip jis galėtų atrodyti?

Samsung jau anksčiau pažadėjo, kad naujasis „Galaxy S6“ bus nepanašus į jokį kitą pirmtaką. Kaip jis atrodys ir kokiomis specifikacijomis pasižymės, kol kas niekas nežino. Tačiau tai netrukdo entuziastams kurti savus konceptus.
Naujasis „Samsung Galaxy S5“
„Samsung Galaxy S5“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Koncepto autorių teigimu, „Galaxy S6“ turės metalinį korpusą su stikliniais elementais, o korpusas bus keturių spalvinių gamų: baltos, juodos, sidabrinės ir aukso spalvos. Korpuso storis sudarys 6,7 mm, svoris – 140 gramų.

Taip pat paminėtos ir techninės charakteristikos: 5,2“ ekranas su 2560 x 1440 taškų raiška (564 ppi), 64 bitų procesorius „Qualcomm Snapdragon 810“, pagrindinė kamera – 20 megapikselių, galinti įrašyti Ultra HD (4K) formato vaizdinę medžiagą.

Taip pat minima 3,7 MP kamera priekinėje dalyje, pirštų atspaudų skaitytuvas, pulso matavimo daviklis, didesnės talpos baterija su greitos įkrovimo technologijos palaikymas,  NFC, Wi-Fi, Bluetooth, 4G LTE, operacinė sistema – „Android Lollipop 5.0“.

Įvairių telefono konceptų dar bus daug, o koks telefonas bus iš tikrųjų, greičiausiai sužinosime kitų metų kovo mėnesį parodoje „Mobile World Cogress“. Praėjusiais metais joje ir buvo pristatytas „Galaxy S5“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius