Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ flagmano „Galaxy S5“ tiekimas gali sutrikti dėl didžiulio gaisro

„Samsung“ jau kuris laikas persekioja nelaimės. Anksčiau šaltiniai pranešė, kad kompanija susidūrė su biometrinių daviklių, skirtų „Galaxy S5“ skeneriams, deficitu. Dabar manoma, kad naujojo flagmano tiekimas gali smarkiai sutrikti dėl didžiulio gaisro.
Samsung MWC parodoje pristatė flagmaną S5 ir nešiojamus įrenginius
Samsung MWC parodoje pristatė flagmaną S5 ir nešiojamus įrenginius / Scanpix nuotr.

Naujienų agentūra „AnewsA“ praneša, kad stambaus „Samsung“ tiekėjo gamykloje Pietų Korėjos Ansono mieste įvyko gaisras, kurio metu teko evakuoti apie 15 žmonių. Gaisras buvo likviduotas tik po 6 valandų, gaisrą gesino 264 žmonės, pasitelkę apie aštuoniasdešimt specialiosios technikos vienetų.

Pranešama, kad gaisro metu išdegė gamybinės patalpos ir sandėliai. Buvo sunaikinta įranga ir beveik visos sandėliuose sukauptos medžiagų ir sisteminių plokščių atsargos, dalis jų buvo skirta ir „Galaxy S5“ modeliams. Preliminariais duomenimis, nuostoliai siekia apie 1 mlrd. dolerių.

Daugelis ekspertų mano, kad dėl gaisro „Galaxy S5“ pardavimų pradžia bus labai komplikuota. Tačiau „Samsung“ atstovai suskubo patikinti, jog „Galaxy S5“ sisteminės plokštės gaminamos ne tik Ansone, o flagmano prekyba bus pradėta kaip ir numatyta – 2014 m. balandžio 11 dieną.

„Galaxy S5“ buvo pristatytas vasario 25 d. parodoje „Mobile World Congress“ 2014 Barselonoje. Išmanusis telefonas turės 5,1“ Full HD AMOLED ekraną, procesorių „Snapdragon 801“, pirštų atspaudų atpažinimo technologiją ir pulso matuoklį. Lietuvoje „Galaxy S5“ kaina turėtų būti panaši, kaip ir „Galaxy S4“ pasirodymo metu – apie 2300 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius