Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ telefonai mokės atrakinti kompiuterius su „Windows 10“

Pietų Korėjos bendrovė „Samsung“ ketina išplėsti savo programėlės „Flow Android“ panaudojimo galimybes. Pirmą kartą ši programėlė buvo pritaikyta atrakinti „Galaxy TabPro S“ planšetinius kompiuterius su „Windows 10“ operacine sistema tam naudojant pirštų atspaudų skaitytuvą „Galaxy“ serijos išmaniuosiuose telefonuose. O dabar per tą pačią programėlę bus galima atrakinti bet kurį kompiuterį su „Windows 10“, rašo theverge.com.
„Samsung“ pristatė „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 Edge“ telefonus
„Samsung Galaxy S7 Edge“ telefonas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Interneto svetainė „Sammobile“ informuoja, kad „Samsung“ paklausė savo gerbėjų, prašančių programėlės funkcionalumą išplėsti visiems kompiuteriams su „Windows 10“ sistema – naujovė turėtų pradėti veikti kartu su operacinės sistemos naujinio „Windows 10 Creators Update“ išplatinimu.

Kol kas tiksli šio naujinio platinimo pradžia nėra skelbiama, tačiau tikimasi jo sulaukti apie balandį. „Samsung“ jau iki šiol naudojo „Microsoft Windows Hello Companion Device Framework“ instrukcijų rinkinį, leidusį atrakinti kompiuterį pridėjus pirštą prie telefono, bet su būsimu „Windows 10“ turėtų būti išplėstos to instrukcijų rinkinio galimybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius