-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEB bankas pristato interneto banko programėlę, pritaikytą išmaniesiems telefonams

Nuo šiandien visi išmaniųjų „iPhone“ ir „Android“ telefonų turėtojai gali atsisiųsti nemokamą SEB banko programėlę ir naudotis banko paslaugomis telefonu. Programėlė taip pat padės interaktyviame žemėlapyje surasti artimiausią kelią iki SEB banko padalinio ar bankomato, sužinoti valiutų kursus ir susisiekti su banku, skelbiama pranešime spaudai.
SEB banko programėlė išmaniesiems telefonams
SEB banko programėlė išmaniesiems telefonams / SEB banko nuotr.

„Atsižvelgdami į vis didėjantį išmaniųjų telefonų populiarumą, nusprendėme pristatyti specialiai jiems pritaikytą programėlę, kuri supaprastintų naudojimąsi SEB banko paslaugomis ir padėtų greitai bei patogiai susisiekti su banku“, – sako SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

SEB banko klientai, naudodamiesi šia programėle, galės prisijungti prie išmaniesiems telefonams pritaikytos banko paslaugų internetu svetainės, pervesti pinigus į savo sąskaitas ar kitiems gavėjams,tikrinti sąskaitų likučius ir atliktas operacijas, naudotis sukurtais mokėjimo nurodymų ruošiniais. Prisijungti prie išmaniesiems telefonams pritaikytos banko elektroninės bankininkystės sistemos galima naudojantis tomis pačiomis atpažinimo priemonėmis kaip ir jungiantis prie sistemos internetu.

Programėlės naudotojai vieno mygtuko paspaudimu taip pat galės susisiekti su SEB banku: paskambinti į Kontaktų centrą, išsiųsti paklausimą elektroniniu paštu. Be to, naujoji programėlė susieta su interneto svetainėje „YouTube“ esančiu SEB banko ekspertų puslapiu, kuriame skelbiami ekspertų komentarai aktualiais ekonomikos ir finansų klausimais.

Išmaniųjų „iPhone“ telefonų turėtojai SEB banko programėlę gali nemokamai atsisiųsti iš „App Store“, o „Android“ telefonų savininkai – iš „Android Market“ parduotuvių.

Birželio pabaigoje SEB bankas atnaujino banko paslaugų internetu svetainės versiją, pritaikytą ir įprastiems, ir išmaniesiems telefonams. Banko paslaugos mobiliųjų telefonų savininkams teikiamos adresu m.seb.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius