Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimyninis nuotykis Juros periodo parke – „Lego: Jurassic World“ žaidimo apžvalga

„LEGO Jurassic World“ – dar vienas „TT Games“ studijoje sukurtas kino filmų perdirbinys visai šeimai. „TT Games“ jau spėjo užsitarnauti kokyiško ir įtraukiančio kūrėjo vardą, ypač tarp tų žaidėjų, kurie dievina žaismą šeimoje.
„LEGO Jurrasic World“ žaidimo akimirka
„LEGO Jurrasic World“ žaidimo akimirka / Youtube/Gameon nuotr.

 Bendradarbiaudami su LEGO ir žymių licencijų turėtojais, „TT Games“ žaidimų dizaineriai į virtualų lego kaladėlių pasaulį jau perkėlė „Žvaigdžių Karus“, „Žiedų Valdovą“, „Hobitą“, „Indianos Džounso“ ir „Hario Poterio“ nuotykius. Jų sėkmės paslaptis? Kokybė, puikiai išbaigtas režimas dviems žaidėjams ir jokio smurto!

„LEGO Jurassic World“ tapo jau eiliniu serijos žaidimu, kurį gali žaisti įvairaus amžiaus žaidėjai, net ir tie, kam kino filmas atrodytų per šiurpus.


„LEGO Jurassic World“ tapo jau eiliniu serijos žaidimu, kurį gali žaisti įvairaus amžiaus žaidėjai, net ir tie, kam kino filmas atrodytų per šiurpus. Tiesa, siekdami sukurti kuo vertingesnį pramogų paketą, kūrėjai į šį žaidimą sukišo ne tik šią vasarą kino teatrus drebinusios juostos siužetą, bet ir visus ankstesnius filmus apie Juros periodo parką.

Siūloma žaidimo turinio gausa sužavės ne tik jaunuosius žaidėjus, bet ir jų tėvus ar vyresnius brolius ir seseris. Verta pripažinti ir tai, kad siekdami išlaikyti aukštą kokybės kartelę, pastaruoju metu kūrėjai siūlo vis mažiau inovacijų, vietoje jų pasirinkdami senai patikrintas ir veikiančias formules. Ar toks požiūris kelią pavojų serijai ir konkrečiai šiam žaidimui? Žiūrėkite apžvalgą ir sužinosite:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius