Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seniausią „Facebook“ vartotoją užgriuvo kvietimų draugauti lavina

Šimtametė teigia, kad socialiniame tinkle „Facebook“ ją užgriuvo galybė pakvietimų draugauti po to, kai pasirodė pranešimų, kad ji yra seniausia šio socialinio tinklo vartotoja.
„Facebook“ logotipas
„Facebook“ logotipas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Facebook

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti 103 metų Lillian Lowe socialiniame tinkle „Facebook“ turi kelias dešimtis draugų. Dauguma jų – šeimos nariai, rašo BBC interneto svetainė.

Tačiau nuo tada, kai paaiškėjo, kad ji yra seniausia „Facebook“ vartotoja, senolė gavo 999 „draugų“ užklausas iš viso pasaulio. „Jų žinutės buvo labai mielos ir įkvepiančios, bet aš negaliu atsakyti visiems“, – sakė L.Lowe.

Buvusi verslininkė pasakojo, kad „Facebook“ įsijungia kelis kartus per savaitę, kad galėtų pabendrauti su šeimos nariais, kitais artimaisiais.

„Man labai patinka. Pamatau savo anūkus, su jais pasikalbu, bet tai atima labai daug laiko“, – kalbėjo šimtametė. Ji sakė, kad jos draugai socialiniame tinkle – šeimos nariai, ankūkai, proanūkiai, kurie praneša, ką veikia, kaip jiems sekasi, į kokius vakarėlius vaikšto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius