-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SK Telecom“ pristatė išmanųjį pirkinių krepšelį

Išmaniųjų telefonų integracija ir toliau didėja. Kinijos parduotuvėse užvakar prasidėjo Pietų Korėjos mobiliojo ryšio operatoriaus „SK Telecom“ pristatytų išmaniųjų krepšelių testavimas. Tai yra novatoriška paslauga, kuri apjungia pirkėjo išmanųjį telefoną ir krepšelyje esantį planšetinį kompiuterį į vieną visumą.
Išmanieji krepšeliai gali būti sinchronizuojama su pirkėjo išmaniuoju telefonu.
Išmanieji krepšeliai gali būti sinchronizuojama su pirkėjo išmaniuoju telefonu. / „SK Telecom“ nuotr.

Be to, naudojama tikslios padėties uždarose patalpose nustatymo technologija suteikia galimybę pateikti įvairios su pirkiniais susijusios informacijos.

Pirmieji galimybę išbandyti naujausias novatoriškas technologijas turės Šanhajaus gyventojai „Shanghai Lotus Supermarket Chain“ parduotuvėje.

„SK Telecom“ apsipirkimo krepšeliai išsiskiria, tuo, kad juos galima sinchronizuoti su pirkėjo išmaniuoju telefonu, o tai suteikia begalę naudingų funkcijų.

Pavyzdžiui, į telefoną atsiuntus išmaniojo krepšelio programinę įrangą atsiranda galimybė informuoti pirkėją apie įvairias akcijas, naujus produktus ir t.t. Įdomiausia yra tai, kad pirkėjas iš anksto savo išmaniajame telefone gali susidaryti pirkinių sąrašą, ieškoti informacijos apie pirkinius bei kaupti įvairius nuolaidų kuponus.

„SK Telecom“ tikisi, kad ateityje išmanieji krepšeliai bus dar funkcionalesni bei galės pateikti daugiau informacijos (apsipirkimo istorija ir t.t.) apie parduotuvės pirkėjus. Kompanija teigia, kad klientai galės išsirinkti rekomenduojamus produktus, kurių sąrašas bus sudarytas remiantis vartotojo apsipirkimo istorija.

Bendrovė taip pat praneša, kad sieks nustatyti Kinijos regionus, kuriuose toliau galėtų būti tobulina ir bandoma ši novatoriška technologija, o antroje 2011 metų pusėje išmaniųjų krepšelių bandymus planuoja pradėti ir Korėjoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius