Skelbiame USB „MosKeyto“ atmintinės laimėtoją

Skelbiame konkurso, kuriame buvo galima laimėti 4 gigabaitų (GB) talpos miniatiūrinį USB atminties raktą „MosKeyto“, laimėtoją.
USB atminties raktas „MosKeyto“.
USB atminties raktas „MosKeyto“. / Gamintojo nuotr.

Primename, jog prieš savaitę vykusio konkurso dalyvių buvo prašoma aprašyti savo „nuotykius“ su USB atminties raktais. Konkurse dalyvavo 54 rubrikos „IT kodas“ skaitytojai, siuntę istorijas apie tai, kaip savo USB atminties raktus sulaužė, pametė ar atgavo iš kitos šalies. O konkurso laimėtoju išrinktas Domas Š., sugebėjęs savo atminties raktą ne tik sušlapinti, bet dar ir apsvilinti.

Skaitytojo Domo nuotr./Apsvilęs USB atminties raktas.
Skaitytojo Domo nuotr./Apsvilęs USB atminties raktas.

Pateikiame Domo istoriją: „O buvo taip. Vasara, aš su draugais plaukioju baidarėmis ežere. Esam jauni, tad suprantama, kad plaukiojimas „balomis“ labai nesujaudino. Reikėjo imtis veiksmų. Tad šokom visi į vandenį vidury ežero. Su rūbais, be abejo. Tada turėjau mažą mėlyną USB, prisegtą prie raktų. Taigi, kaip supratote, jis atsidūrė su manim vandenyje. Būtų labai paprasta, jei tuo viskas ir baigtųsi, tačiau aš nusprendžiau jį išdžiovinti ir naudoti toliau. Taigi. Gamta, tamsu jau, tačiau jauku, nes kūrenam laužą pakrantėje. Padėjau USB ant akmens prie laužo. Rodos, išlaikiau atstumą, bet ne... Jis pradėjo lydytis, aptekėjo visas. Tapo nebe mėlynas, o juodas. Bet forma... Ją reikėtų pamatyti. O svarbiausia tai, kad jis vis dar veikia. Taigi. Turiu originaliausią USB pasaulyje, tačiau talpa mažoka. Labai praverstų šio konkurso prizas. Pažadu parodyti apdegusįjį! (žr. nuotr.)“

Sveikiname Domą! Jam atiteko 4 GB talpos bendrovės „Lacie“ miniatiūrinis atminties raktas „MosKeyto“. Jo ilgis vos 5 mm, o plotis – 2 cm. Konkurso prizą pristatė prekybos tinklas Sohos.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius