Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sony Xperia“ telefonų šeimą papildė milžinas „T2 Ultra“ ir „Walkman“ mėgėjams skirtas „E1“

Mažai kas tikėjosi, kad praėjusią savaitę parodoje CES du telefonų modelius pristačiusi japonų bendrovė „Sony“ šią savaitę sugalvos pristatyti dar du – pirmadienį „Sony“ pristatė „Xperia T2 Ultra“ ir „Xperia E1“ telefonus, rašo engadget.com.
Išmanieji Sony Xperia telefonai CES parodoje
Išmanieji Sony Xperia telefonai CES parodoje / Scanpix nuotr.

Naujieji modeliai bus skirti ne masiniams vartotojams, o konkrečioms rinkoms: „T2 Ultra”, kuris pavadintas „Ultra“ dėl savo šešių colių įstrižainės ekrano, bus skirtas besivystančioms rinkoms, o muzikos funkcijas palaikantis „E1“ taikysis į „Sony Walkman“ mėgėjus.Abu modeliai turės dvigubą SIM kortelių palaikymą.

„T2 Ultra“ perėmė kai kurias jo pirmtako „Xperia T“ funkcijas, kaip 720 p. raiškos ekranas ir 13 megapikslelių kamera, tačiau įgavo ir patobulinimų – iki 3 tūkst. miliamperų buvo prailgintas baterijos veikimo laikas ir padidintas ekranas.

Žinoma, šešių colių tokios pat raiškos ekranas reikš, kad kentės bendra vaizdo kokybė. Tačiau, kita vertus, telefonas yra gana plonas – 7,6 milimterų storio – visai kaip „iPhone 5s”.Telefono talpa sieks 8 GB, ją galima bus išplėsti iki 32 GB microSD kortele.

Nors ir yra skirtas besivystančioms rinkoms, „T2 Ultra“ yra 4G palaikantis įrenginys, viduje turintis 1, 4 GHz keturių branduolių neįvardintą „Snapdragon“ procesorių.

O pagal šios dienos standartus mažas 4 colių „Xperia E1” yra skirtas vien tik muzikai ir be muzkai skirtų sąvybių ir programų ypatingų specifikacijų neturi. E1 modeliai bus parduodami baltos, juodos ir violetinės spalvos.

1,2 GHz dviejų branduolių „Snapdragon 200” procesorius, 512 RAM atminties ir 1700 miliamperų baterija šį įrenginį daro solidžiu biudžetiniu telefonu. Iš kitų vidutinio lygio „Android“ įrenginių jį išskiria 100 dB garsiakalbis.

Kokia bus naujųjų „Sony“ telefonų kaina, bendrovė neįvardino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius