Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sourcery“ akademija pristato atrankos užduotį programuotojams

Ketvirtadienį IT studentai dalyvaus atrankoje dėl trijų mėnesių nemokamų mokslų JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group” įsteigtoje „Sourcery” akademijoje. Akademija priims po 20 studentų Vilniuje ir Kaune, kurie geriausiai pasirodys atrankoje.
Viktoras Gurgždys
Viktoras Gurgždys / Lukas Mykolaitis

Norintys patekti į „Sourcery” akademiją, kviečiami registruotis ir vasario 23 d. atvykti į atranką. Ji vyks tuo pačiu metu dviejuose miestuose, Vilniuje (VU MIF) ir Kaune (KTU IF).

Studentams sudaryta dviejų dalių atrankos užduotis. Pirmoji, skirta patikrinti programavimo žinias, antroji – loginį mąstymą ir algoritmų suvokimą.

„Programavimo žinias tikrinsime testo principu, reikės pasirinkti teisingą atsakymą klausimuose apie bendrą ir objektinį programavimą, bei C# programavimo kalbą. Antroji testo dalis sudaryta iš atvirų klausimų, kurie leis patikrinti algoritmų suvokimą ir jų sudarymo žinias. Atranka vyks raštu, kompiuterių šį kartą neprireiks“, – atrankos užduotį pristato akademijos vadovas Alvydas Muliuolis.

Patekę į akademiją, studentai tris mėnesius intensyviai dirbs amerikiečių kompanijoje, kur gilins programavimo žinias su įmonės specialistais, dirbs su naujausiomis web technologijomis ir įgaus darbo technologijų industrijoje patirties.

„Devbridge Group” įkurta akademija prisideda prie studentų kompetencijų didinimo programavimo srityje ir leidžia įmonei atsirinkti geriausius studentus įdarbinimui.

Įmonės viceprezidentas ir padalinio vadovas Lietuvoje Viktoras Gurgždys įsitikinęs, semestras su kompanijos specialistais yra puiki galimybė studentams įgauti praktinius profesijos įgūdžius ir apsispręsti, ar jie nori dirbti programuotojais.

„Studentams siūlau tiesiog priimti sprendimą – tie, kas įsitraukia su rimtu nusiteikimu, semiasi žinių ir patirties iš mūsų specialistų, pasibaigus akademijai, kviečiami ir į pokalbį dėl darbo. Mes pastebime šiuos jaunus talentus ir noriai investuojame į juos. Akademijos studentai gauna realią darbo industrijoje patirtį – simuliuojame įmonės veiklą, dirbame komandose, prieiname prie realių projektų, kuriuos kuriame JAV rinkai“, – sako V. Gurgždys.

„Sourcery” akademija – tai du kartus per metus, rudenį ir pavasarį, vykstanti nemokama JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group” programa studentams, kurioje dėsto įmonės specialistai.

Akademija leidžia gilinti programavimo žinias ir padeda studentams integruotis į technologijų darbo rinką. Užsiėmimai yra nemokami, vyksta Kaune ir Vilniuje. Vieno semestro trukmė – trys mėnesiai. Jo metu, kiekviename mieste studijuoja po 20-25 dalyvius. Į akademiją gali aplikuoti visi norintys, patenka – geriausiai išlaikę stojamųjų užduotį.

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro per 250 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Kauno ir Vilniaus padaliniuose. Įmonės klientai – pasaulinės finansų, paslaugų ir gamybos sektorių kompanijos, tokios kaip „Grainger“, „Morningstar”, „Fitch”, „Louis Dreyfus”, „John Deere” ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius