Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Statoil“ degalinėse Vilniuje jau galima atsiskaityti mobiliuoju telefonu

„Statoil“ degalinėse Vilniuje bus galima atsiskaityti „Mokipay“ mobiliaisiais mokėjimais. „Statoil“ tapo pirmuoju iš degalinių tinklų, kur diegiama ši moderniausia pasaulyje atsiskaitymų sistema.
„Statoil“ degalinė
„Statoil“ degalinė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Mokėti „Mokipay“ už degalus ir kitas prekes bei paslaugas čia bus galima jau nuo šios savaitės. Čia pat bus galima ir įsigyti „Mokipay“ pakuotes, rašoma pranešime spaudai.

„Siekiame diegti inovacijas, kurios sukuria papildomų galimybių mūsų klientams. Matome „Mokipay“ technologijos ir mobiliųjų mokėjimų perspektyvas, tad šį patogų ir pažangų atsiskaitymo būdą pasiūlysime „Statoil“ klientams, – sakė „Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Tomas Gravenas-Lauritzenas. – Be to, „Mokipay“ paslauga veiks Europos krepšinio čempionato arenose, tad, būdami turnyro rėmėjai, norime išplėsti atsiskaitymo tinklą, kad mobiliuoju telefonu krepšinio sirgaliai galėtų patogiai įsigyti produktų ir oficialios čempionato atributikos „Statoil“ degalinėse“.

Naudojantis „Mokipay“, už prekes ir paslaugas galima atsiskaityti labai paprastai  – tiesiog prie terminalo pridėjus mobilųjį telefoną, turintį lipduką su specialiu lustu.

Pasak T.Graveno-Lauritzeno, nuo šiandien atsiskaityti „Mokipay“ galima visose Vilniaus degalinėse, o vėliau, įvertinus rezultatus, planuojama paslaugos terminalų tinklą plėsti kitose tinklo degalinėse Lietuvoje.

„Mokipay“ plėtrą pradėjome nuo viešojo maitinimo įstaigų, tačiau mobiliaisiais mokėjimais galima patogiai mokėti už visas prekes ir paslaugas. „Statoil“ prisijungimas išplečia „Mokipay“ atsiskaitymų žemėlapį ir įvairovę. Artimiausiomis dienomis turėsime dar daugiau naujienų apie „Mokipay“ tinklo plėtrą ir naujas galimybes paslaugos vartotojams“, – sakė „Mokipay Europe“ įkūrėjas Markas Zbarskis.

Tapti „Mokipay“ vartotoju galima už 30 litų įsigijus paslaugos pakuotę. Sumokėti pinigai iškart papildo vartotojo „Mokipay“ sąskaitą ir gali būti skirti pirkiniams.

Įsigyti „Mokipay“ taip pat galima visose „Coffee Inn“ kavinėse, „Omnitel“ salonuose ir „R-kiosk“ parduotuvėse didžiuosiuose miestuose, o papildyti „Mokipay“ galima visose „Lietuvos spaudos“ ir „R-Kiosk“ prekybos vietose.

Lietuvos bendrovės „Mokipay Europe“ inovatyvi mobiliųjų mokėjimų paslauga sukurta naudojant bekontaktę NFC (angl. Near Field Communication) technologiją. Lietuva tapo pirmąja šalimi pasaulyje, įdiegusia šią paslaugą plačia apimtimi. Paslauga dabar gali naudotis „Omnitel“ abonentai ir „Omnitel Extra“ vartotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius