Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tech City Vilnius“ kviečia į didžiausią renginį IT studentams

Iniciatyva „Tech City Vilnius“, vienijanti didžiąsias Lietuvos informacinių technologijų bei finansų bendroves, spalio 30 d., šį ketvirtadienį, organizuoja vieną reikšmingiausių renginių studentams. Vilniuje, Energetikos ir technikos muziejuje, beveik 500-ams IT specialybių studentų bus atvertos naujos karjeros galimybės.
TechCity_StudentDays
TechCity_StudentDays

„Tech City Vilnius“ studentų karjeros dienų tikslas vienoje erdvėje suvesti būsimus specialistus su jau rinkoje įsitvirtinusiais IT profesionalais, kurie pasidalintų savo patirtimi, žiniomis ar patarimais. Renginyje bus galima ne tik klausytis pranešimų, dalyvauti kūrybinėse dirbtuvėse, bet ir susipažinti su informacinių technologijų ar finansinių įmonių darbo specifika, galbūt net rasti būsimą darbą.

Dalyviams bus suteikta galimybė susipažinti su trimačio spausdinimo technologijomis. 

„Šiuo metu daug kalbama apie IT specialistų trūkumą, tačiau reikia nepamiršti rūpintis ir esamais technologinių sričių studentais, kad jau dabar imtume kurti teigiamus pokyčius. Vienas iš „Tech City Vilnius“ tikslų yra padėti ieškoti talentų, o vienoje vietoje tai padaryti daug paprasčiau – 5 valandų turėtų pakakti atrasti vieniems kitus“, – sako „Tech City Vilnius“ projekto vadovas Rokas Kondratas.

Pasak jo, kontaktų mainai, naujos pažintys ir susitikimai yra abipusė nauda. Todėl iniciatyvoje dalyvaujančios bendrovės, tokios kaip „Barclays“, „CSC“, „EIS Group“, „Tieto“, „SEB“, „Swedbank“, „NFQ“, labai energingai prisideda prie „Techcity Vilnius“ studentų dienų renginio. Ypatingas dėmesys skiriamas specialioms „speed networking“ ir karjeros zonoms, kuriose įmonių darbuotojai atvirai pasakos apie savo darbą, atsakys į kylančius klausimus ir supažindins su atstovaujamos kompanijos veikla. Personalo valdymo specialistai konsultuos darbo paieškos klausimais, nurodys dažniausiai daromas klaidas bei dalinsis patarimais, kaip jų išvengti.

Studentų dienų metu bus pristatyti pranešimai mobiliųjų aplikacijų, žaidimų kūrimo ir kitomis temomis. Savo patirtimi dalinsis ir apie asmenybės ženklodarą kalbės Viktoras Diawara. Dalyviams bus suteikta galimybė susipažinti su trimačio spausdinimo technologijomis. Įmonės taip pat kvies į darbo grupes, kuriose bus galima praktiškai pritaikyti savo žinias ir lavinti įgūdžius projektų valdymo, produktų kūrimo ar dizaino srityse.

Visi techninių sričių studentai šį ketvirtadienį nuo 11.30 val. laukiami kūrybingoje technologijų erdvėje – Energetikos ir technikos muziejuje, Vilniuje. Detalesnę renginio programą galima rasti „Tech City Vilnius“ interneto svetainėje http://techcityvilnius.lt/ .

Iniciatyva „Tech City Vilnius“ per kelerius metus sostinėje ketina kurti technologijų miestą, kuriame bursis technologijų ir finansų bendrovių, investuotojų bendruomenė. Iniciatyvos pagrindiniai tikslai yra padėti ieškoti gabių IT darbuotojų ir skatinti moksleivius rinktis technologinių mokslų kryptį. Be to, ji užsiims esamų darbuotojų profesiniu tobulėjimu, konsultuos pradedančias, mažas ir vidutinio dydžio įmones, jauną verslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius