-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Technologijos įsimylėjėliams: ar pradėsime bučiuotis per telefoną?

Nuotolinio bučinių perdavimui skirtą įrenginį „Kissenger“ sugalvojo Didžiosios Britanijos studentė Emma Yann Zhang. Jos manymu, šis įrenginys taps nepakeičiamu daiktu įsimylėjusiems asmenims, kurie švenčių metu yra skirtinguose miestuose.
Telefonas „Kissinger“
Telefonas su įtaisu „Kissinger“ / Varle.lt iliustr.

„Kissenger“ skirtas dvipusiam ryšiui ir leidžia naudotojams vienu metu siųsti bučinius ir juos gauti.

„Kissenger“ – tai specialus stovas išmaniajam telefonui. Tam, kad galima būtų keistis bučiniais, reikia prie to stovo prijungti savo išmaniuosius telefonus ir „FaceTime“ ar „Skype“ dėka iškviesti vaizdo skambučius.

Varle.lt iliustr./„Kissinger“
Varle.lt iliustr./„Kissinger“

Norint išsiųsti bučinius reikia prisiliesti lūpomis prie silikoninio paviršiaus su slėgio davikliais. Gavėjo „Kissenger“ bučinį atkuria integruotų elektros valdiklių dėka. Slėgio jutikliai, kurie yra įmontuoti įrenginyje, nuskaito ir įsimena naudotojo lūpų judesius. Po to informacija perduodama į gavėjo išmanųjį telefoną.

Ateityje kūrėjai planuoja, kad nuskaitymo metu būtų naudojami pulso ir spaudimo duomenys, kurie leistų įrenginiui tiksliau nuskaityti bučinius.

Įrenginio veikimo principas labai paprastas. Reikia prijungti „Kissenger“ prie savo išmanaus telefono, pabučiuoti specialų jutiklinį paviršių, kuris su labai dideliu tikslumu atpažįsta jūsų lūpų prisilietimo raštą ir perduoda jį per internetą kitam tokiam pat įrenginiui, kurį rankose laiko jums artimas žmogus.

Varle.lt iliustr./Telefono priedas „Kissinger“
Varle.lt iliustr./Telefono priedas „Kissinger“

Jis prisiliečia lūpomis prie įrenginio ir jaučia jūsų bučinį, kuris atkuriamas su tokiu pat slėgiu, su kokiu jis buvo sukurtas jūsų lūpomis bučinio siuntimo metu.

„Kissenger“ įrenginio kūrėjai mano, kad šis daiktas patiks ne tik įsimylėjėliams. Pavyzdžiui, anūkas galės nusiųsti bučinį senelei, kai ji laiko įrenginį šalia savo skruosto.

Juokinga būtų teigti, kad toks išradimas pravers buityje, tačiau labai romantiškos dažnai bendraujančios per atstumą porelės ko gero būtų laimingos galėdamos įsigyti tokio tipo įrenginį. Deja, kol kas bučinių siuntimo įrenginio kaina lieka paslaptimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius