Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Technologijų pažangos gerbėjai ketvirtadienį įsikurs „Login 2014“ konferencijoje

Ketvirtadienį 10 val. ryte visi besidomintys naujausiomis technologijomis ir progresu bursis į didžiausią Baltijos šalyse progreso konferenciją „Login“. Pasak organizatorių, šiais metais į „Login“ atvažiuos nuo septyniolikmečio išradėjo Jackoo Andrakos iki 86 metų pirmojo mobilaus telefono, belaidės komunikacijos pionieriaus Martino Cooperio. Dvi dienas truksiančioje konferencijoje – per 100 pranešimų ir daugiau nei 130 pranešėjų iš viso pasaulio.
Login 2013
Login 2013

 „Kiekvienais metais „Login“ stengiasi būti vis kitoks. Rytoj prasidėsianti konferencija dalyvius pasitiks smarkiai išsiplėtusi. 7 skirtingose salėse vyksiantis renginys apims pačias įvairias gyvenimo sritis – nuo pasikeitimų interneto, socialinės medijos, mobiliųjų, žiniasklaidos, politikos, mokslo srityse iki diskusijų žaidimų, startuolių ar skaitmeninio darbo temomis, – sako „Login“ direktorė Ieva Dirvonskaitė. – Konferencijos dalyvius kviečiame iš anksto susipažinti su pranešėjais, susidėlioti savo asmeninę programą „Login“ interneto svetainėje ar specialioje „Login“ mobilioje programėlėje. Geras pasirinkimas ir išankstinis planavimas tokiuose renginiuose yra esminis, norint gauti daugiausiai naudos“.

Dvi dienas truksiančioje didžiausioje Baltijos šalyse progreso konferencijoje futuristai ir išskirtinės asmenybės dalinsis įkvepiančia patirtimi, idėjomis, naujausiomis technologijomis ir įžvalgomis.

Konferenciją pranešimu pradės „Omnitel“ vadovas Danas Strömbergas, kalbėsiantis apie mobiliąją ateitį bei jos suteikiamas galimybes vartotojui ir verslui. Taip pat konferencijoje bus galima sutikti septyniolikmetį Jacką Andraką, kuris būdamas vos 15-os sukūrė patikimą būdą nustatyti vėžį ankstyvoje stadijoje, Matsą Perssoną („Adform“) skaitantį pranešimą apie interneto variklį, 3D specialistą Cha‘ą Crittende‘ą, „Paypal“ atstovą Corrado Tomassoni, „Bitcoin Foundation“ vykdomąjį direktorių Joną Matonį, „Dell“ vykdomąją direktorę ir vadovę Vidurio ir Rytų Europai Anją Monrad ir kt. – iš viso 63 pranešėjus iš užsienio ir tiek pat iš Lietuvos.

Svarbiausia progreso konferencijos ašimi taps pagrindinis šių metų pranešėjas, prieš 41-ienerius metus revoliucioningai pakeitęs komunikacijos prasmę – mobiliojo telefono išradėjas Martin'as Cooper'is. Mobiliojo telefono idėjos gimimu bei ateities vizijomis M. Cooper‘is dalinsis antrąją konferencijos dieną.

Be gausybės pranešėjų LOGIN dalyvius vilios ir kitos erdvės – „LOGIN Startup Fair“, „LOGIN Game Fest“, „LOGIN Digital Job Market“ platformos bei specialios pranešėjų diskusijos. Dvi dienas truksiančią konferenciją užbaigs menų fabrike LOFTAS vyksiantys jau tradicija tapę „Lietuvos Interneto apdovanojimai 2014“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius